25n
25N
25N

Els apartaments turístics, malgrat la pandèmia, segueixen sent un problema per als veïns de Ciutat Vella

Els apartaments turístics, malgrat la pandèmia, segueixen sent un problema per als veïns de Ciutat Vella
03/02/2021 -

Al carrer En Sendra un edifici complet es dedica al lloguer d’apartaments turístics tot i que el seu ús hauria de ser residencial. Un edifici que no té llicència de fi d’obra i on els veïns confrontants pateixen les molèsties d’uns equips de climatització que els fan la vida impossible.

Al carrer Navellos, una planta sencera d’un edifici s’ha transformat en 14 habitacions d’apartaments turístics afectant l’estabilitat del mateix edifici. També a l’avinguda de l’Oest ens trobem amb un cas similar i un altre mes al carrer Serrans.

Però què fa l’Ajuntament? Aquests casos, des de fa ja temps, han estat denunciats per veïns, per comunitats de propietaris i per Amics del Carme, però l’Ajuntament no resol com caldria: Paralitzant les obres o la mateixa activitat.

Són casos d’escàndol, però no els únics. En tot cas són un bon exemple de la desprotecció que pateix la vida quotidiana dels seus veïns i el mateix patrimoni.

Amics del Carme seguim exigint que l’Ajuntament, en particular al servei d’Urbanisme, facen front a aquesta xacra que pateix Ciutat Vella que és un greu factor de gentrificació. Reiterem la nostra proposta per inspeccionar l’activitat de no menys 800 habitatges d’ús residencial buits o dedicats a l’activitat turística en lloc de donar aixopluc a veïns i veïnes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 8 =