caixa popular

Quatre anys reivindicant el descans en el barri de la Creu Coberta

L’Associació de Veïns Bulevard Sud-Sant Vicent Màrtir tan sols exigeixen que es respecten les ordenances públiques

Quatre anys reivindicant el descans en el barri de la Creu Coberta
07/11/2017 -

Baralles, botelló i brutícia és la mecànica de tots els caps de setmana. Des de fa quatre anys, els veïns del barri valencià de la Creu Coberta es veuen obligats a suportar tot tipus de conductes incíviques davant la passivitat de les autoritats. I és que a pesar que l’Associació de Veïns Bulevard Sud – Sant Vicent Màrtir ha organitzat múltiples concentracions reivindicant el descans, així com reunions tant amb la policia, les autoritats o els propietaris de la discoteca, la veritat és que aquesta insuportable situació sembla no arribar mai a la seua fi.

València Extra ha parlat amb Pedro Martínez, Secretari de l’Associació de Veïns del barri, que ens ha expressat el malestar de tots els veïns davant aquesta problemàtica. ‘Cada cap de setmana, molts joves acudeixen a aquesta discoteca. I el resultat sempre és el mateix: Botelló, baralles i brutícia. Des del 2013, estem denunciant aquesta situació. Hem gravat vídeos, hem organitzat concentracions, hem fet fotografies i, fins i tot, vam fer un tríptic informant del que ací ocorre cada cap de setmana, però gens. És cert que quan denunciem de manera continuada, ens fan cas i hi ha una major presència policial, però quan passen unes setmanes, es torna al d’abans’.

En el tríptic informatiu, de manera sarcàstica, es ven el barri com un parc temàtic, en el qual podràs trobar tot tipus d’activitats vandàliques. ‘Amics, hui esteu de sort: veniu al nostre barri i embruteu-ho tot, emborratxeu-vos, trenqueu el mobiliari urbà, provoqueu baralles, crideu i molesteu tot el que vulgueu i molt més’. Així es llig el revers d’un tríptic que té com a objectiu denunciar la situació, i reclamar el dret al descans dels veïns del barri.

En aquest sentit, Pedro Martínez ha afegit que ‘l’única cosa que demanem és que es respecten les ordenances públiques, que si està prohibit beure en el carrer, que es multe, i que hi haja una major presència policial perquè es respecten les normes’.

Cuatro años reivindicando el descanso en el barrio de la Cruz Cubierta

 

triptico-2

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris