El PSPV planteja igualtat, habitatge i canvi climàtic com a prioritats en les converses de la nova Nau

El PSPV planteja igualtat, habitatge i canvi climàtic com a prioritats en les converses de la nova Nau
03/06/2019 -

El PSPV de la ciutat de València planteja que les converses que s’inicien amb Compromís després de la trobada que mantindran els dirigents de totes dues formacions, Sandra Gómez i Joan Ribó, han de prioritzar, entre altres qüestions, la lluita contra la bretxa entre homes i dones, l’accés a l’habitatge o la lluita contra el canvi climàtic.

Així ho han explicat els socialistes en un comunicat després de la reunió que han mantingut els regidors electes del nou grup municipal per a establir els eixos prioritaris que proposaran de cara a les converses que s’inicien per a conformar un govern municipal progressista de coalició per a la ciutat.

Els edils han manifestat la seua voluntat que aqueixos eixos giren entorn de garantir el dret a l’habitatge, el dret a la ciutat lluitant contra el canvi climàtic i millorar la qualitat de l’ocupació apostant per la innovació i les indústries culturals.

A més, plantegen la necessitat de dirigir els treballs a reduir la bretxa entre els barris de la ciutat prioritzant les inversions en aquells de rendes més baixes a la ciutat i continuar avançant en aspectes com la protecció ciutadana.

Consideren que per a dur-ho a terme “caldrà fer una millora en l’estructura administrativa, focalitzar la gestió en allò que realment importa i ocupar el paper protagonista que ha de tindre València en l’agenda nacional com a tercera ciutat d’Espanya i gran àrea metropolitana”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 17 =

programacion rialto
cultura als barris 2019
punt cat
anna i la maquina del tiempo
alcasser
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
punt cat