caixa popular

Primers passos per a l’elaboració del Pla Municipal d’Igualtat

Primers passos per a l’elaboració del Pla Municipal d’Igualtat
01/06/2017 -

El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado va albergar divendres passat 26 de maig, una reunió convocada per la Regidoria d’Igualtat, a través d’Espai Dona, que dirigeix Lluna Àrias, a la qual van ser convidats els representants de diferents departaments municipals així com del Fòrum de Participació per la Igualtat de Gènere de Burjassot. L’objectiu de tal trobada era presentar els primers passos necessaris per a l’elaboració del que serà el I Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats d’Homes i Dones. El primer pas és la realització d’un diagnòstic de la situació del municipi, en matèria d’igualtat, que servirà de referència bàsica per a la posterior elaboració del Pla d’Igualtat.

El Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Burjassot, celebrat el passat 24 de febrer de 2015, aprovava la moció sobre el 8 de Març, a partir de la qual, quedava aprovada per unanimitat l’elaboració del I Pla Municipal d’Igualtat d’Oportunitats entre Homes i Dones. En les fases inicials de l’elaboració d’aquest Pla està treballant la Regidoria d’Igualtat des del passat mes d’abril, quan va adjudicar la realització del diagnòstic a l’empresa CSP Bienestar.

El I Pla Municipal d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes de Burjassot pretén ser un compromís clar de l’Ajuntament de Burjassot en la consecució de la igualtat de gènere. Aquest Pla municipal naix amb la intenció de donar continuïtat a les polítiques municipals en aquesta matèria que es desenvolupa en els últims anys i, amb més intensitat, des que en 2006 es va crear Espai Dona, el Servei Integral d’Atenció a la Dona de Burjassot.
L’objectiu final d’aquest Pla municipal és preveure, objectivament, actuacions dirigides a introduir el principi d’igualtat de gènere en totes les polítiques i en tots els àmbits de l’Administració Local.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats