caixa popular

Primera Nit del Foc en les Falles de Gandia

Primera Nit del Foc en les Falles de Gandia
16/03/2018 -

Gandia tindrà una Nit del Foc en Falles. El motiu és a conseqüència de la designació de Gandia com a seu del Tercer Simposi Internacional de Focs Festius del Mediterrani, esdeveniment que tindrà lloc al mes d’abril i on participaran experts i estudiosos de totes les festes del món relacionades amb el foc i el Mediterrani.

Dissabte que ve 17 de març, en les proximitats del Recinte Firal (en l’altra part del riu Serpis), tindrà lloc cap a les 23 hores, un extraordinari espectacle pirotècnic com mai s’ha vist a Gandia. Es tracta del dia lliure, del dia on les Falles tenen una agenda menys atapeïda d’actes oficials i on a més en ser dissabte es podrà comptar amb la presència de milers de veïns de la comarca de la Safor perquè acudisquen a contemplar l’espectacle pirotècnic.

El regidor de Falles a l’Ajuntament de Gandia, José Manuel Prieto, ha assenyalat que amb motiu de ser Gandia la Capital dels Focs Mediterranis, la Federació de Falles que presideix Telmo Gadea, li havia plantejat la idea de fer una espècie de Nit del Foc semblada a la qual es fa a València, evidentment molt més modesta, però que servira per a iniciar el camí de cara a consolidar-ho en un futur.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 1 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018