caixa popular

Un primer treball per als joves de Picassent

Un primer treball per als joves de Picassent
20/02/2018 -

Des del passat 15 de novembre, sis joves del municipi treballen a través del Pla d’ocupació municipal «Primer Treball», una proposta impulsada per la Regidoria de Formació i Ocupació, a la qual s’han destinat més de 50.000 euros del pressupost municipal.

Fa només uns dies, l’alcaldessa, Conxa Garcia i la regidora de l’àrea de Formació i Ocupació, Lola Albert, els varen rebre al despatx de l’alcaldia per conéixer la seua experiència i com han transcorregut aquests primers mesos de treball al consistori.

«Posar a l’abast aquest pla d’ocupació és una experiència molt enriquidora per a ambdues parts, tant per al consistori com per al veïnat que hi participa d’ell. D’aquesta manera tenen l’oportunitat de formar-se al costat de casa i amb aprenentatges que, de ben segur, els resultaran molt profitosos per a la seua experiència al món del treball», ha afirmat al respecte la primera edil.

Acostar-se al món laboral i conéixer, de primera mà, l’administració local, és l’objectiu d’aquestes beques que estaran vigents fins al pròxim 15 de juny.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 1 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC