caixa popular

Primer test de la pretemporada a La Nucia

Primer test de la pretemporada a La Nucia
20/07/2017 -

El futbol torna hui en la seua màxima i principal expressió; és a dir, els jugadors tornaran a sentir les emocions derivades de les confrontacions materialitzades sobre el rectangle de joc, amb motiu del xoc que enfrontarà a les hosts blaugranes i a La Nucia en les excel·lents instal·lacions de la Ciutat Esportiva Camilo Cano. Oficialment la pretemporada, pel que fa a la successió de confrontacions disseminades en llaures a potenciar l’estat físic i mental més òptim per a assumir els rigors de la competició de lliga en el marc de LaLliga Santander, quedarà inaugurada en terres alacantines. El partit està programat per a les 20.00 hores i comptarà amb una significació específica per a Tito. El director esportiu de la societat llevantinista potser torne en el temps als dies finals del seu periple com a futbolista professional. El migcampista va tancar la seua carrera defensant l’elàstica de La Nucia.

S’espera amb il·lusió l’aterratge del Llevant en la població de la Marina Baixa. Els dos adversaris que esta vesprada mesuraran les seues forces sobre la pastura travessen per un període d’efervescència i de reorganització interna. Els dos clubs saben que s’enfrontaran a nous reptes en la temporada que ja s’intueix per mor dels ascensos aconseguits a la finalització del passat exercici. En certa manera, eixa agitació els uneix. La Nucia va retornar al llindar de la Tercera Divisió després d’un curs notable. El Llevant forma part de l’aristocràcia del futbol nacional després de la seua tornada a la Primera Divisió. Sembla inqüestionable la distància i l’abisme que separa a ambdues societats en virtut dels espais que ocupen en l’ecosistema de la competició espanyola.

I els desafiaments marcats es caracteritzen pels antagonismes. No obstant això, tots eixos aspectes queden minimitzats en les albors de la pretemporada. Potser, i sense que servisca de precedent, el marcador i el resultat queda en un plànol netament inferior. Prioritzen altres components lligats a la preparació física i a la concepció tàctica. Des d’eixa perspectiva, la trobada adquireix major calat lloc que es tracta de posar els fonaments de la construcció d’una idea amb la finalitat d’anar afermant la filosofia i els conceptes proposats pel preparador asturià. És indubtable que en esta fase de la preparació transcendia el fons sobre les formes. Hi ha qüestions més imperceptibles a l’ull que prioritzen l’atenció dels tècnics.

Únicament des d’este prisma pot entendre’s el cicle de confrontacions disseminades sobre l’eix de la cronologia estival abans de l’estrena de lliga, fixat per al cap de setmana del 19 i 20 d’agost de 2017, per més que el pedigrí dels adversaris vaja a l’alça. No obstant això, el futbol marca uns codis que semblen infranquejables per molt que la seqüència temporal estiga ancorada a la pretemporada. Així que les figures d’Àlex Alegria, Lluna i Bardhi, es projecten sobre la resta per qüestions més que evidents. Conformen el capítol de les principals novetats per al relat del curs 2017-2018. I els tres podrien estrenar el seu currículum com a futbolistes granotes en el feu de La Nucia. Muñiz ha convocat al total del grup amb la incorporació de Kaiser, jugador que procedeix de l’Atlètic Llevant.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018