caixa popular

Primer simulacre d'incendi amb públic en el Palau de la Música

Primer simulacre d'incendi amb públic en el Palau de la Música
09/02/2018 -

El Palau de la Música de València ha realitzat el primer simulacre d’incendi amb públic millorant l’adequació del sistema de seguretat per a la ciutadania. Així es compleix amb els requisits que reclama la normativa vigent. A més, ja està registrat davant de l’organisme competent el Pla d’Autoprotecció i aprovat el Pla de Prevenció i l’Organigrama Preventiu.

La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, s’ha mostrat molt satisfeta per aquest fet, ja que amb la consecució del primer simulacre d’incendi amb públic “tanquem el cercle en matèria de seguretat de l’edifici i complim amb les mesures essencials de protecció a la ciutadania, que abans no hi havia i que era urgent resoldre”. A més, la regidora ha afegit que “estem ultimant el primer Pla d’Accessibilitat per a persones amb diversitat funcional i regulant l’ordenança municipal de preus en aquest àmbit. Tot açò ens situarà a l’altura dels principals teatres i auditoris europeus”.

El simulacre s’ha fet en el transcurs de l’assaig de l’Orquestra de València, mentre el seu director titular i artístic Ramón Tebar estava preparant el concert d’abonament de hui divendres, on s’interpretaran obres de Rakhmàninov i Prokòfiev i, que comptarà com a solista amb el pianista valencià Josu de Solaun.

A banda de les professores i professors de l’Orquestra de València, personal del Palau de la Música i un representant del màster de prevenció de la Universitat de València, al simulacre ha assistit públic format per estudiants dels centres educatius IES Lluís Vives, núm. 4 d’Alzira, El Carme, Font de Sant Lluís i el Col·legi Marni.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats