caixa popular

La Falla Maestro Gozalbo-Conde Altea , Primer Premi de Secció Especial Infantil de 2019

El jurat ha visitat aquest matí els monuments infantils i finalment ha decidit donar a la comissió el premi a la Millor Falla Infantil de 2019

@IvanTortajada

La Falla Maestro Gozalbo-Conde Altea , Primer Premi de Secció Especial Infantil de 2019
15/03/2019 -

La Falla Maestro Gozalbo-Conde Altea ha guanyat el Primer Premi de Secció Especial Infantil de les Falles de València 2019 amb el seu monument. Ho ha fet en una vesprada plena de nervis, emocions a flor de pell i expectació en la qual els xiquets i xiquetes de les comissions falleres s’han sentit més protagonistes que mai.

Així ho ha anunciat el regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera (JCF), Pere Fuset, que ha indicat que el monument infantil ha conquistat el jurat després de ser valorat aquest matí.

L’any passat, la Millor Falla Infantil de Secció Especial de València ja va ser Mestre Gozalbo-Comte Altea, també amb el mateix artista faller que enguany, Iván Tortajada. A més, va aconseguir el Primer Premi a l’Enginy i Gràcia.

D’aquesta manera, la vesprada de hui s’ha convertit en una de les més especials de l’any, com ho va ser la d’ahir en conéixer-se que el Ninot Indultat Infantil de 2019 era el de la Falla Císcar-Borriana, ‘Boom’.

De moment, els nervis de les comissions falleres no descansen perquè demà a la vesprada es coneixerà el monument gran guanyador del Primer Premi de Secció Especial, que en 2018 va ser per a la Falla Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal. Només queda comptar les hores per a saber quina comissió s’emportarà la major alegria d’enguany.

 

Més informaciójo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 8 =