25n
25N
25N

Llum verda al primer mercat extraordinari de fruites i hortalisses de proximitat a València

El mercat se celebrarà a Castellar-l’Oliveral

Arxiu

Llum verda al primer mercat extraordinari de fruites i hortalisses de proximitat a València
10/06/2020 -

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat en el Consell Local de Comerç una proposta per crear el primer mercat de venda no sedentària de fruites, verdures i hortalisses a la ciutat de València, concretament a Castellar-l’Oliveral, que ha estat acceptada per unanimitat. Segons l’edil, “es tracta d’un fet històric” que compta amb “el suport de l’associació de veïns” d’este poble de València.

Tal i com ha explicat Galiana, “és una proposta que portem treballant des de fa temps en la Regidoria de Comerç i que té el suport de l’associació de veïns de Castellar. De fet, la regidoria presentarà en un no res el projecte bàsic de l’adequació d’un solar municipal per tal de tindre un mercadet de manera continuada. Mentre això passa, posarem en marxa este mercat”.

L’ordenança de venda no sedentària contempla la obligació que siga escoltat qualsevol projecte de nou mercat de venda no sedentària a València en el Consell Local de Comerç per poder crear-ne un de nou. En la sessió del Consell celebrada ahir va haver unanimitat en la creació d’este nou mercat.

Segons Galiana, “es tracta d’un fet històric, ja que serà el primer mercat de venda no sedentària amb producte de l’horta de València, fruites i verdures de proximitat”. L’edil ha apuntat que “ara la Regidoria de Comerç i la d’Agricultura i Horta treballarem conjuntament per tal de garantir i certificar que el producte ve directament de l’horta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + tres =