caixa popular

Primer fòrum d'ocupació, "Ocupa't", a Alfafar

Primer fòrum d'ocupació, "Ocupa't", a Alfafar
09/05/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar des de la seua àrea de Comerç, Ocupació i Desenvolupament Local, ha programat el primer fòrum d’ocupació dirigida a totes les persones que es troben en cerca activa d’ocupació.

Aquest fòrum tindrà lloc divendres que ve 18 de maig, de 8.30 a 14.00 hores en l’hotel Albufera, situat en la plaça Alqueria de la Culla, número 1.

En aquesta primera trobada es faran accions dirigides a la millora de l’ocupabilitat de les i els assistents. Entre les activitats destaquen, d’una banda diverses conferències, de caràcter didàctic i motivacional, amb un total de 4 conferències durant el matí. L’objectiu és millorar les habilitats bàsiques per a la cerca d’ocupació, treballant les competències transversals, l’emprenedoria com a eixida a la desocupació, l’actitud i motivació en aquesta etapa.

D’altra banda, hi haurà espais d’entrevistes d’ofertes de treball actives de les empreses que desitgen participar, de tal manera que les persones que participen en el fòrum podran inscriure’s a aquestes ofertes i en cas de complir amb els requisits, participar en el procés de selecció durant el mateix esdeveniment.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018