caixa popular

La Regidoria de Benestar Animal prepara el I Festival Mascotes de Llíria

El certamen se celebrarà el 7 d’octubre i té com a objectiu la conscienciació sobre la tinença responsable d’estos animals

La Regidoria de Benestar Animal prepara el I Festival Mascotes de Llíria
04/07/2018 -

La Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Llíria està preparant la primera edició del Festival Família Mascotes, que tindrà lloc a la localitat el 7 d’octubre. L’objectiu que perseguix este certamen, a més de ser una trobada divertida per a les famílies amb les seues mascotes, és sensibilitzar i comprometre els participants en l’educació, la conscienciació i el respecte pels animals i per l’entorn en què viuen.

Per a això, en el recinte destinat a la celebració d’este esdeveniment es realitzaran xarrades i dinàmiques de grup, a més d’activitats que permeten dirigir la comunicació educacional en eixe sentit.

Per a la regidora de Benestar Animal, Elena Jiménez, “l’educació en els valors és el millor camí que s’ha de seguir per a la convivència entre les persones i les mascotes. Tindre una mascota és una gran responsabilitat ja que a partir d’eixe moment mantens una vida d’un ser que necessita la teua protecció i que ha d’habituar-se a viure en un entorn amb unes normes i uns valors molt diferents dels seus”.

Este missatge de conscienciació cap a veïns i veïnes del municipi perquè mantinguen conductes cíviques pel que fa al cuidat i vigilància de les seues mascotes anirà especialment dirigit a les persones amb gossos que han d’entendre la importància d’utilitzar els espais habilitats per als cans, de l’arreplega d’excrements i miccions i de la responsabilitat que suposa estar a càrrec d’un ser viu a què s’ha de cuidar i respectar. Hi haurà també una referència a les poblacions felines, molt esteses en les nostres ciutats, amb la problemàtica que això suposa.

“Tot açò ho farem en un macroespai on se celebraran activitats junt amb les mascotes, música en directe, zona d’oci, espai per al comerç local i associacions d’ajuda animal, zona de xarrades i moltes propostes més”, hi ha assenyalat l’edila.

Esterilització felina

Des de l’àrea de Benestar Animal també s’ha volgut recordar que el pla d’esterilització felí compta enguany amb un partida de 9.000 euros inclosa en els pressupostos municipals. Esta assignació complementa el contracte amb l’empresa de replega d’animals, de manera que s’estima poder arribar les 250 esterilitzacions anuals i així controlar gran part de les colònies de gats del municipi.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 18 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris