25n
25N
25N

El primer 'Escape Mall' del món se celebra a València

El Centre Comercial El Saler es convertirà en el primer escenari d’un joc d’escapisme

El primer 'Escape Mall' del món se celebra a València
25/04/2019 -

El Centre Comercial El Saler es converteix, el pròxim diumenge 12 de maig, en el primer ‘Escape Mall’ de la història de la ciutat. Es tracta del primer joc de fuita en el qual un centre comercial es converteix en l’escenari perfecte per a gaudir d’aquesta aventura. L’objectiu? Resoldre el misteri ocult per a salvar al món d’un conflicte interdimensional. Sens dubte, una experiència única que farà que els ‘Escape Room’ habituals es queden xicotets.

“Mitjançant aquesta iniciativa volem oferir als nostres clients la possibilitat de fer una cosa diferent de forma gratuïta sense eixir del centre comercial, un pla d’oci per als qui vulguen resoldre aquest misteri i divertir-se amb nosaltres, que respon a la necessitat de digitalització del centre i al llançament de la nova APP. Molta gent ja ha jugat en sales xicotetes, i ens semblava molt nou proposar-los escapar d’un centre comercial“, ha explicat Isabel Picazo, Gerent del Centre Comercial.

I és que després de l’auge dels ‘Escape Room’ a València, el Centre Comercial El Saler s’ha unit a aquesta experiència creant el primer ‘Escape Mall’ del món. Així, els participants hauran de fer valdre el seu enginy per a resoldre els diferents enigmes que aniran apareixent i anar avançat en les diferents proves fins a completar aquesta aventura.

El primer ‘Escape Mall’ de la història, que tindrà una durada d’una hora i mitja, és completament gratuït i podran participar fins a un total de 100 persones dividides per equips. Per a l’ocasió, s’habilitaran escenaris amb proves en els llocs més representatius del Centre Comercial El Saler, com les sales de cinema, el safareig del pàrquing, les rampes mecàniques o el muntacàrregues. Així mateix, els establiments romandran tancats durant el transcurs de l’activitat per a dotar-la d’un major realisme.

Per a participar, només hauràs de descarregar-te l’App oficial del Saler, registrar-te en la web elprimerescapemall.com i superar la primera fase del joc, que consisteix en tres preguntes que et donaran l’accés a aquesta experiència. Això sí, l’Escape Mall compta amb places limitades.

Una vegada registrat, podràs triar entre dues modalitats: participar el dilluns, 6 de maig, formant part d’un equip capitanejat per un personatge mediàtic, o fer-lo el diumenge, 12 de maig, triant a quatre persones per a formar el teu propi equip. Tu tries! El primer ‘Escape Mall’ t’està esperant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 16 =

museo prehistoria