25n
25N
25N

El 16é concurs de fotografia TorrentJove premiarà les millors instantànies sobre viatges i ciutats

El 16é concurs de fotografia TorrentJove premiarà les millors instantànies sobre viatges i ciutats
09/09/2020 -

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torrent convoca, a través del Centre d’Informació Juvenil (CIJ), el setzé Concurs de Fotografia TorrentJove que, en aquesta edició, premiarà les millors instantànies sobre ciutats i viatges. “Amb aquest concurs volem fomentar la participació de la gent jove i contribuir al desenvolupament de la seua creativitat, promovent la fotografia com a mitjà d’expressió artística, d’idees i d’emocions”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Marina Olivares.

En aquesta ocasió, el concurs va dirigit temàticament a la presentació de composicions que mostren una visió de l’espai social i natural, de vida i trànsit ciutadà, així com les imatges inspiradores que capten moments i situacions fugaces i irrepetibles que transmeten el punt de vista personal del fotògraf/a.

D’una banda, poden participar fotografies que tracten sobre la ciutat com a paisatge i espai de convivència en les quals es pot reflectir qualsevol aspecte d’una urbs, detalladament o en l’àmbit general, com és el cas de la seua arquitectura, els seus carrers o els seus habitants.

D’altra banda, també es vol donar protagonisme a la fotografia de viatges en les quals es recullen tota mena de motius dels llocs visitats com a imatges de paisatges, vida animal, ciutats o qualsevol mena d’activitat duta a terme per la població local que reflectisquen una cultura, entorn o manera de vida.

Els i les participants, joves d’entre 16 i 35 anys, podrà presentar en format imprés i digital fins a un màxim de tres fotografies que hauran de ser entregades, de manera presencial o través del correu, en L’Espai (Edifici Metre, 2a planta, Avinguda al Vedat núm. 103, 46900 Torrent) en horari de dilluns a divendres 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i els dissabtes de 10 a 13 hores.

El termini de presentació de les propostes finalitzarà el dia 8 d’octubre de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

museo prehistoria