25n
25N
25N

Les 24 persones contractades per a labors de prevenció i neteja contra incendis a Torrent avancen a bon ritme als barrancs i El Vedat

Les 24 persones contractades per a labors de prevenció i neteja contra incendis a Torrent avancen a bon ritme als barrancs i El Vedat
05/08/2020 -

Continuen les tasques de prevenció contra incendis en El Vedat i barrancs del municipi a càrrec de les 24 persones desocupades que l’Ajuntament de Torrent va incorporar el passat 1 de juliol; un projecte a través del programa de Zones Rurals Deprimides del SEPE, el principal objectiu del qual és pal·liar la desocupació del sector agrícola eventual.

En aquests moments, els 5 capatassos i 19 peons, que estaran contractats a jornada completa fins al 30 de setembre, es troben treballant en el barranc dels Gils i, seguidament, començaran a Font de la Teula. Així mateix, les actuacions en El Vedat continuen actives i ja s’ha netejat la part baixa de la muntanya així com el barranc del Matemàtic (Urbanització El Pantano).

Per a executar el programa, el consistori compta amb un pressupost de 128.654,13 € dels quals 114.190 € són una subvenció concedida per l’organisme estatal SEPE, i la resta és aportació municipal.

Amb l’arribada del període estival, l’augment de les temperatures i l’augment dels riscos d’incendis forestals fan necessaris els treballs de prevenció i neteja, “que s’intensifiquen en les zones del Vedat i els barrancs de Torrent gràcies a diverses quadrilles formades pels 24 treballadors que hem contractat”, ha ressaltat el regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau.

L’equip de treball realitza principalment treballs de neteja, desbrossament selectiu, manteniment de faixes de protecció i cort de matolls sense afectar espècies protegides o representatives de la zona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + onze =