caixa popular

Formació als tècnics per a prevenir la violència en l'esport

Formació als tècnics per a prevenir la violència en l'esport
21/03/2018 -

Aquest divendres tindrà lloc en el Poliesportiu Municipal Virgen del Carmen-Beteró un taller de prevenció de la violència en l’esport base, en aquest cas concret, en l’hoquei. Una iniciativa que ha llançat la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, a través del seu programa “Tria eixos cinc” i que es desenvolupa en col·laboració amb l’Associació de Psicologia de l’Esport de la Comunitat Valenciana (APECVA).

Al taller, que serà impartit per Pascual Sales Rubio i José Manuel Colás Casabán, psicòlegs de l’esport d’APECVA, assistiran 30 tècnics de les Escoles Esportives Municipals o d’equips que participen en competicions organitzades per la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana i tindrà un caràcter teòric-pràctic.

L’objectiu és identificar les característiques dels diferents comportaments, així com les oportunitats de millora dels tècnics d’hoquei de les Escoles Esportives Municipals, per a dotar-los d’eines pràctiques que puguen utilitzar en el seu moment a dia amb els menors. El taller tindrà lloc en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Virgen del Carmen-Beteró a partir de les 17.30 hores.

Cal recordar que alguns dels principals punts del programa “Tria eixos cinc” són arreplegar informació de primera mà i realitzar tallers formatius per a millorar l’esport de qualitat dels agents implicats. El passat 30 de novembre de 2017, la Fundació Esportiva Municipal de València juntament amb l’Associació de Psicologia de l’Esport de la Comunitat Valenciana (APECVA) van presentar el programa per a la prevenció de la violència i el foment d’un esport de qualitat “Tria eixos cinc”. Per a fer front a aquest objectiu està previst organitzar diferents accions per a les entitats adherides a aquest programa, entre les quals es troba aquesta activitat.

“Prevenir la violència en l’esport ens competeix a tots. Pares, mares, tècnics esportius, tots estem concernits en aquesta tasca. Fomentar els valors de l’esport i fomentar l’esport de qualitat són dos dels objectius que des de la política municipal assumim com a propis, és per açò que hem creat aquest programa de treball”, ha declarat Maite Girau, regidora de Sanitat, Salut i Esport.

Els professionals encarregats de realitzar els tallers teòric-pràctics són psicòlegs i psicòlogues de l’esport, reconeguts formalment com a especialistes en psicologia de l’esport o en vies d’obtenció d’aquest reconeixement professional, i pertanyents a l’Associació de Psicologia de l’Esport de la Comunitat Valenciana (APECVA).

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018