caixa popular

L'Ajuntament aposta per unir educació i prevenció d'addiccions

L'Ajuntament aposta per unir educació i prevenció d'addiccions
19/09/2017 -

Design Thinking és un conjunt de ferramentes que proporciona mètodes i processos de disseny per a enfrontar i resoldre problemes actuals de manera proactiva. Així es planteja la tercera edició del taller “Design Thinking en Educació i Prevenció”, que se celebra el 19 d’octubre a la sala de premsa de l’edifici municipal de Tabaquera i que va dirigit a professionals i estudiants de l’àmbit de l’educació i de la prevenció.

Aquest taller és una iniciativa del Pla Municipal de Drogodependències i Altres Trastorns Addictius (PMD/UPCCA-València), de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament. Està prevista la participació de 30 persones, entre les quals es poden trobar tècnics d’UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives), docents, orientadors, directors de centres educatius, mares i pares d’AMPAS i estudiants universitaris, entre altres.

La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, ha animat a la participació en aquest taller i confia que “l’experiència resulte enriquidora i productiva per als participants”, i posa de relleu “la importància del treball col·laboratiu, de l’empatia i de la creativitat en la resolució de problemes concrets i en la cerca de ferramentes i perspectives innovadores”.

Els participants d’aquesta iniciativa seran distribuïts en grups per tal que vagen avançant a través de les diferents fases d’aquesta innovadora tècnica. Des de les 10 fins a les 20 hores del dijous tindrà lloc aquest taller, en el que es plantejarà un problema concret i la seua solució, mitjançant diferents fases que es proposen en el document oficial de Design Thinking per a Educadors d’IDEO: descobriment, interpretació, ideació, experimentació i evolució. Es pot ampliar més informació sobre aquest esdeveniment al blog < www.tutoriasenred.com>.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 19 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats