25n
25N
25N

La mesa dels pressupostos participatius acorda executar tres propostes en l’àmbit educatiu

La mesa dels pressupostos participatius acorda executar tres propostes en l’àmbit educatiu
17/09/2019 -

La mesa dels pressupostos participatius es va reunir ahir, dilluns 16 de setembre, a l’Ajuntament de Godella per decidir, després de la votació ciutadana, en quins projectes finalment es destinen els 40.000 € amb què cada any compta aquesta partida.

Tal com ha informat la regidora de l’àrea, Natalia Garrido, es va acordar donar llum verda a les tres primeres propostes valorades per la ciutadania, que foren les següents: substituir el sòl protector de la zona infantil en el CEIP El Barranquet (que tindrà un cost de 8.439 €), transformar jardineres en bancs en el CEIP Cervantes (8.000 €) i informatitzar amb 30 tablets les aules del CEIP El Barranquet (9.050 €).

Aquestes tres propostes, que s’imposaren sobre la resta, tingueren un suport molt parell: 86, 83 i 80 vots respectivament. En total, el cost de la seua execució ascendeix a 25.489 €. Sobre la resta del pressupost (14.511 €) encara no s’ha pres una decisió, perquè la mesa roman a l’espera de la valoració de les obres de neteja del barranc en Campolivar, que fou la quarta proposta més votada. A tal efecte, es demanarà l’opinió del tècnic municipal corresponent i, després, es tornarà a convocar una reunió de la mesa per pronunciar-se sobre aquests diners restants.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − tretze =