caixa popular

El pressupost per a la neteja urbana augmenta en dos milions d'euros

El 77% dels pressupostos municipals aniran destinant al benestar social i serveis a la ciutadania

El pressupost per a la neteja urbana augmenta en dos milions d'euros
13/11/2017 -

El Govern de la Nau està vivint una etapa de millora econòmica. Prova d’això és tant la reducció de la mitjana de pagament als proveïdors, com l’increment dels ingressos municipals que, al costat d’altres mesures, han permés que, per a l’any 2018, la nostra ciutat compte amb un pressupost inicial que ascendeix a 811,34 milions d’euros. Una pujada important si es té en compte que els pressupostos municipals de 2017 van ser de 786,38 milions d’euros.

Aquest augment ha generat no solament que des del Govern s’impulsen diferents accions per a millorar el benestar de la ciutadania, sinó que a més es destinarà una menor quantitat de diners a pagar les despeses financeres. I és que en dos anys, l’actual equip de Govern ha aconseguit reduir el deute heretat en 156 milions d’euros.

Però, En què es destinarà el pressupost per al 2018? Sense lloc a dubte, l’aposta pel benestar social i els serveis a la ciutadania és l’àrea que més inversions rebrà. Concretament, el 77% dels 811,34 milions d’euros. En aquest sentit, i a causa de les queixes de la ciutadania, el pressupost per a la neteja urbana augmentarà en dos milions d’euros, respecte a l’any anterior. Però també, les prestacions socials bàsiques pujaran un 10%, i els barris valencians es veuran plasmats en aquests pressupostos, amb la programació de 220 actuacions.

Entre aquestes accions que es preveuen realitzar en els barris destacarien la rehabilitació d’habitatges, la creació de nous jardins, la renovació d’instal·lacions esportives, del patrimoni històric i de mercats o el finançament per a seguir avant amb l’EDUSI del Cabanyal. Per descomptat, també destaca els vuit milions d’euros per a la Societat Parc Central, els set milions d’euros destinats al procés de participació ciutadana DecidimVLC, que ja es troba en la fase de valoració dels projectes, així com el tercer pagament de l’esperat aparcament de la Plaça Ciutat de Bruges, que rebrà una partida pressupostària d’1,23 milions d’euros.

Finalment, i com no podia ser d’una altra manera tenint en compte els índexs de desocupació, el Govern de la Nau aposta, una vegada més, pel foment de l’ocupació. En aquest sentit, el pressupost destinat als programes d’ocupació també augmentarà en un 64%. Uns pressupostos que, a més de ser els més alts de la història, han aportat per millorar la qualitat de vida dels valencians.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 10 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018