25n
25N
25N

El pressupost de 2020 de Llíria canvia el model de gestió urbanística

L’Ajuntament consigna més de 340 mil euros per a l’ordenació del territori i abordarà les obres de serveis bàsics amb contribucions especials per fases

El pressupost de 2020 de Llíria canvia el model de gestió urbanística
18/02/2020 -

La regidora d’Ordenació del Territori i Emergència Climàtica, Elena Jiménez, ha declarat hui que, en l’elaboració dels comptes del municipi per a 2020, “hem volgut apostar des de l’àrea per una nova modalitat de gestió urbanística per a dotar de serveis bàsics a les urbanitzacions de Llíria, l’execució d’aquestes actuacions per fases i amb l’aplicació de contribucions especials”.

La proposta s’emmarca dins dels nous plantejaments del Govern del Botànic i la nova normativa de la LOTUP, on recull la possibilitat de fer per fases la gestió de noves zones urbanitzables i la dotació d’equipaments amb implantació de serveis en les zones ja consolidades.

Per a Jiménez “aquest és un pas qualitatiu molt important en la gestió del territori local, més adequada a la realitat urbanística i social de les urbanitzacions de Llíria. Complirem amb allò pel que hem estat lluitant durant dècades i treballem així per a donar resposta a les necessitats que ens planteja la ciutadania”.

Amb aquesta finalitat, l’Ajuntament ha destinat més de 340 mil euros en els pressupostos municipals de 2020 per a dotar dels serveis de clavegueram, aigua potable i fer el seu manteniment i control en diferents nuclis residencials del municipi de Llíria, en el nucli urbà i en les zones industrials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud