25n
25N
25N

185.000 euros per a prestacions per protecció de menors en 2019

185.000 euros per a prestacions per protecció de menors en 2019
14/12/2018 -

La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, ha explicat que la Junta de Govern Local ha aprovat hui la concessió d’ajudes de prestació econòmica de protecció de menors durant l’any 2019 per import de 185.000 euros. Els progenitors, tutors o famílies acollidores rebran un pagament, mensual o únic, per cobrir les necessitats bàsiques dels xiquets i xiquetes en situacions de risc a càrrec seu.

La prestació econòmica per protecció de menors és una ajuda dedicada a cobrir les necessitats bàsiques de menors i adolescents en situació d’especial vulnerabilitat, com ara l’alimentació, vestit, higiene o desplaçament, entre d’altres. L’òrgan col·legiat del govern municipal ha autoritzat 185.000 euros per a la concessió d’aquestes ajudes durant l’any que ve.

La regidora Consol Castillo ha dit que «una de les màximes preocupacions del nostre departament, i també de l’Ajuntament, és treballar pel benestar dels xiquets i les xiquetes que pateixen una situació de desemparament familiar. Aquesta dotació econòmica és molt important. València es consolida, així, com a una ciutat amiga de la infància».

Els servicis socials municipals treballen en la detecció de situacions de vulnerabilitat i conflictivitat familiar. En aquests casos, intervenen i apliquen mesures de suport. L’objectiu de les prestacions per protecció de menors és atendre les necessitats físiques, cognitives, socials i emocionals dels xiquets i xiquetes i adolescents que es troben en risc o desemparament. Els progenitors, tutors o famílies acollidores encarregades de la seua cura rebran un pagament, mensual o únic, per a aquesta fi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − cinc =