caixa popular

Pressupostos oberts

L’elaboració i aprovació dels pressupostos és, probablement, l’exercici més rellevant que cada any realitza qualsevol administració pública. En el nostre cas, des del Grup Popular de la Diputació de València, entenem que els comptes anuals de la corporació són el principal instrument amb el qual expliquem per a desenvolupar polítiques eficaces per a cobrir les demandes i donar resposta a les necessitats dels ciutadans de cadascun dels 266 municipis de la província de València, especialment dels més xicotets.

I qui millor que els mateixos veïns de cada població per a definir les seues prioritats. Convençuts d’aquesta màxima, hem engegat la campanya ‘Pressuposats Oberts’, una iniciativa del PP la finalitat del qual és arreplegar les preocupacions, inversions, projectes i propostes de millora que des de cadascun dels municipis i des dels col·lectius socials s’estime oportú que el Govern Provincial ha d’incloure en els seus pressupostos.

Perquè creiem que l’elaboració del pressupost provincial ha d’obrir-se a la participació real dels municipis en la presa de decisions, ja que l’actual govern de la Diputació no està escoltant als ajuntaments de la nostra província.

D’aquesta manera, el Grup Popular canalitzarà totes aquelles qüestions i demandes que sorgisquen dels mateixos municipis i del teixit social de la província i es transformaran en esmenes al pressupost. Així, la veu dels ciutadans valencians, visquen on visquen, estarà present en el debat més rellevant de quants se celebren cada any en la Diputació de València.

Durant les pròximes setmanes, tots els diputats del grup popular mantindran reunions amb els grups municipals del PP en tots els ajuntaments de la província i amb entitats de la societat civil valenciana per a analitzar les diferents propostes.

Una vegada conegudes aquestes propostes, projectes o programes, els diferents grups de treball estudiaran la seua viabilitat, s’unificaran i es convertiran en les citades esmenes.

Els populars de la província de València creiem fermament en la participació activa dels nostres municipis enfront del sectarisme i la imposició del quadripartit en la Diputació. Per això, anem a posar tota la nostra obstinació a donar la paraula a tot aquell que així ho desitge perquè els pressupostos sí que atenguen a les vertaderes inquietuds, necessitats i aspiracions dels veïns dels nostres pobles i ciutats.

Mari Carmen Contelles Llopis
Portaveu del Grup Popular de la Diputació de València.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris