25n
25N
25N

Presentats els equips de l'Escola de Bàsquet del CEIP El Pouet-Verge dels Desemparats i de l'Escola del Col·legi La Nativitat

El pati estava replet de pares i familiars per a animar i fotografiar als xicotets

Presentats els equips de l'Escola de Bàsquet del CEIP El Pouet-Verge dels Desemparats i de l'Escola del Col·legi La Nativitat
08/02/2017 -

El camp d’esport del CEIP El Pouet-Verge dels Desemparats ha sigut testimoni d’excepció de la gran salut del bàsquet a Burjassot, ja que ha acollit la presentació dels equips de l’escola del mateix centre i de l’Escola de Bàsquet del Col·legi La Nativitat. Un acte divertit, emotiu i alhora molt esportiu en el qual tots els presents han aplaudit d’allò més als xicotets protagonistes de la vesprada.

Comptant amb un pati abarrotat de papis, mamis i avis amb les càmeres i els mòbils en les mans per a no perdre’s cap instantània de la vesprada, l’acte ha explicat també amb la presència de la Regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Laura Espinosa Pérez que, a més d'”animar a tots i a totes al fet que practiquen el seu esport favorit” també va destacar “el gran valor d’iniciar-se en el món de l’esport a tan primerenca edat. Un orgull per a tots”.

Després de la presentació dels diferents equips, jugadors i jugadores van gaudir al costat de les seues famílies d’un berenar-sopa en la qual van poder comentar com va la temporada i el ben que li’l passen els xiquets jugant al bàsquet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =