25n
25N
25N

Presentats els cotxes de les Falleres Majors de Gandia

Presentats els cotxes de les Falleres Majors de Gandia
02/03/2020 -

La plaça Major de l’Ajuntament de Gandia ha acollit aquest matí la presentació dels cotxes oficials de les Falleres Majors per a aquest any.

Es tracta de tres vehicles de la marca Hyundai cedits per Moll Autos. Tots els models cedits són híbrids o elèctrics i facilitaran i faran més còmodes els desplaçaments de les Falleres Majors durant les festes.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha incidit en el significat i la importància de les falles a la nostra ciutat. “Aquest any tindrem vehicles sostenibles i més respectuosos amb el medi ambient. El sector de l’automoció afronta els reptes de futur i en aquest sentit, Moll Autos ha entés el que està demandant la societat pel que fa al medi ambient i la sostenibilitat” “Les nostres Falleres Majors serviran de referent desplaçant-se en aquests cotxes. Hem d’agrair al concessionari la generositat que ha demostrat amb aquesta cessió”.

Javier Moll ha explicat que “per a nosaltres és un orgull cedir aquests vehicles. Aquest any hem lliurat a les Falleres Majors un vehicle 100% elèctric i dos híbrids. A més, i amb motiu de les falles hem preparat una campanya especial de descomptes en el nostre concessionari”.

El president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, va agrair a Moll Auto la seua col·laboració per cessió dels vehicles. “Amb aquests vehicles les falleres podran desplaçar-se còmodament durant els dies de falles i a més, suposen una aposta de l’empresa privada per les falles. Les empreses han de seguir col·laborant amb les Falles per fer les millors festes possibles” i ha volgut destacar que aquest any els vehicles seran elèctrics o híbrids, un aspecte sobre el qual Gadea ha afirmat “les falles han d’afrontar a curt terme la sostenibilitat. És una aportació que ens ajudarà a seguir treballant en aquesta línia”.

Finalment, la Fallera Major Infantil, Alba Ramón va afirmar que ja havia triat el vehicle que utilitzarà durant aquestes falles i afirmat que espera que “tinguem unes falles amb bon temps i molta participació. Estic segura que seran unes falles úniques”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =