25n
25N
25N

La Volta Ciclista a Espanya recorrerà la província de València

El 27 i 28 d’agost, la Volta Ciclista passarà per diferents municipis de la província de València

12/02/2019 -

presentacion-vuelta-ciclistaLa Volta Ciclista a Espanya torna a la província de València, i ho fa amb dues etapes que recorreran un gran nombre de municipis valencians. A la presentació ha assistit l’exciclista professional, Fernando Escartín, el director de la Volta Ciclista, Javier Guillén, i el President de la Diputació, Toni Gaspar, que ha recalcat la importància d’aquesta volta que “no solament fa gaudir allà per on passa, sinó que ens converteix en una gran família”.

Així mateix, ha destacat “la col·laboració entre les institucions perquè tot estiga preparat per a la Volta Ciclista”. Una col·laboració que ha estés a la política. “Igual que els corredors de la volta competeixen entre ells per a guanyar, però al mateix temps existeix col·laboració entre ells, el mateix hauria d’ocórrer en política. La col·laboració, que abans no passava, ha vingut per a quedar-se i és la millor forma per a dur a terme polítiques que milloren la qualitat de vida de les persones”.

La província de València acollirà dues etapes de la Volta Ciclista. La primera d’elles (4a etapa), que tindrà lloc el 27 d’agost, arrancarà a Cullera i arribarà fins al Puig, passant per municipis com Alzira, Xest, Favara, Torres-Torres o Puçol. Tal com ha explicat el director de la Volta, “aquesta etapa es desenvoluparà íntegrament a la província de València. Durant tres hores, aproximadament, tots els mitjans de comunicació, que arriben al voltant de 198 països del món, estaran projectant els diferents municipis de València”.

En aquest sentit, Javier Guillén ha assenyalat la importància, turísticament, de la Volta Ciclista. “Es tracta de la segona carrera més vista del món, per darrere del Tour de França, que aconsegueix reunir 400 milions d’espectadors. Per això, és una oportunitat perfecta per a mostrar al món què tenim a València”.

La següent etapa (5a etapa) se celebrarà l’endemà, el 28 d’agost, i partirà de l’Eliana fins a Alto Javalambre, passant per pobles com Llíria, les Alcubles, Begís, Barraques, Rubielos de Mora, Torrijas o Arcos de las Salinea. “En aquesta ocasió, es realitzaran 41 quilòmetres a la província de València abans de passar ja a Castelló”.

Finalment, han explicat més detalls sobre l’organització d’aquesta volta. “El Puig i l’Eliana mai havien sigut seu d’eixida o arribada de la volta. En l’eixida des de l’Eliana col·locarem una Fan Zone, però també una caravana recorrerà els carrers de la localitat per a animar a la gent al fet que gaudisca de la volta. I, en l’arribada al Puig, també es realitzarà una Volta Ciclista Junior entre els col·legis de la zona per a amenitzar l’espera”.

Tot preparat perquè la província de València aculla un dels esdeveniments esportius més esperats. I és que, com apunta l’exciclista Fernando Escartín, “la província de València té una de les majors aficions al ciclisme”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 3 =

bombers
bombers
Valencia activa