caixa popular

Presentació oficial del Programa "Connecta't a Sedaví"

Presentació oficial del Programa "Connecta't a Sedaví"
29/10/2018 -

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha sigut l’escenari per a presentar oficialment “Connecta’t a Sedaví”, un programa cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana, i desenvolupat per la Regidoria de Polítiques Socials i Igualtat que dirigeix Úrsula Campos, conjuntament amb l’Agència de Desenvolupament Local i els Serveis Socials Municipals.

Al marge de la presentació oficial, el programa va començar de manera operativa el 13 d’agost. Un especialitzat i competent equip humà compost per un coordinador, cinc orientadors sociolaborals, i personal d’administració, situats en el Poliesportiu Municipal, han desenvolupat i executat des de llavors les tasques pertinents d’informació, captació, disseny i accions formatives, que ja han obtingut els seus primers fruits. De fet, l’acte de presentació ha servit també per a lliurar els diplomes dels primers cursos realitzats.

La regidora Úrsula Campos, i l’Alcalde, Josep Ferran Baixauli, van ser els encarregats de fer lliurament dels diplomes a totes aquelles persones que han realitzat els cursos impartits, entre els quals destaquen el curs de manipulació d’aliments i el d’operador de carretó.

L’objectiu del Programa és la inclusió activa amb vista a fomentar la igualtat d’oportunitats, la participació i la millora de l’ocupació a través d’itineraris integrats i personalitzats d’inserció.

Va dirigit a persones en situació de risc social, persones parades de llarga durada i majors de 45 anys, parats sense cobertura econòmica, persones amb discapacitat i població immigrant, entre altres.

L’equip de Connecta’t ofereix atenció individual, informació sobre els recursos existents, formació per a desenvolupar habilitats i augmentar les oportunitats d’accés al treball, reorientació professional, i millora de la motivació.

Tot açò és possible gràcies a un pla personalitzat que cerca conéixer les necessitats socials, laborals i personals del sol·licitant, fomentant l’ús de les noves tecnologies encaminades a la cerca de treball, i l’assessorament sobre emprenedoria.

L’engegada del Programa ha sigut tot un èxit, i ha superat totes les previsions quant a participació. Les persones interessades que desitgen participar en el programa poden contactar amb l’equip en el Poliesportiu Municipal de Sedaví, carrer Fernando Baixauli Chornet núm. 8, o bé a través del telèfon 610 601 748, o via e-mail conectat@sedavi.es

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + tretze =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
Expojove 2018
nadal 2018
nadal paiporta 2018
nadal rocafort 2018
Abonos palau
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante
Nadal Rafelbunyol
Talia
Olympia