25n
25N
25N

Presentació oficial del Programa "Connecta't a Sedaví"

Presentació oficial del Programa "Connecta't a Sedaví"
29/10/2018 -

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha sigut l’escenari per a presentar oficialment “Connecta’t a Sedaví”, un programa cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana, i desenvolupat per la Regidoria de Polítiques Socials i Igualtat que dirigeix Úrsula Campos, conjuntament amb l’Agència de Desenvolupament Local i els Serveis Socials Municipals.

Al marge de la presentació oficial, el programa va començar de manera operativa el 13 d’agost. Un especialitzat i competent equip humà compost per un coordinador, cinc orientadors sociolaborals, i personal d’administració, situats en el Poliesportiu Municipal, han desenvolupat i executat des de llavors les tasques pertinents d’informació, captació, disseny i accions formatives, que ja han obtingut els seus primers fruits. De fet, l’acte de presentació ha servit també per a lliurar els diplomes dels primers cursos realitzats.

La regidora Úrsula Campos, i l’Alcalde, Josep Ferran Baixauli, van ser els encarregats de fer lliurament dels diplomes a totes aquelles persones que han realitzat els cursos impartits, entre els quals destaquen el curs de manipulació d’aliments i el d’operador de carretó.

L’objectiu del Programa és la inclusió activa amb vista a fomentar la igualtat d’oportunitats, la participació i la millora de l’ocupació a través d’itineraris integrats i personalitzats d’inserció.

Va dirigit a persones en situació de risc social, persones parades de llarga durada i majors de 45 anys, parats sense cobertura econòmica, persones amb discapacitat i població immigrant, entre altres.

L’equip de Connecta’t ofereix atenció individual, informació sobre els recursos existents, formació per a desenvolupar habilitats i augmentar les oportunitats d’accés al treball, reorientació professional, i millora de la motivació.

Tot açò és possible gràcies a un pla personalitzat que cerca conéixer les necessitats socials, laborals i personals del sol·licitant, fomentant l’ús de les noves tecnologies encaminades a la cerca de treball, i l’assessorament sobre emprenedoria.

L’engegada del Programa ha sigut tot un èxit, i ha superat totes les previsions quant a participació. Les persones interessades que desitgen participar en el programa poden contactar amb l’equip en el Poliesportiu Municipal de Sedaví, carrer Fernando Baixauli Chornet núm. 8, o bé a través del telèfon 610 601 748, o via e-mail conectat@sedavi.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

escalante
Informacion coronavirus
el puig
Informacion coronavirus