25n
25N
25N

Acte de presentació dels llibres guanyadors dels Premis Ciutat de Torrent

Acte de presentació dels llibres guanyadors dels Premis Ciutat de Torrent
03/06/2021 -

L’Ajuntament de Torrent, per mitjà de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, ha organitzat per al pròxim 9 de juny un acte oficial de presentació de les obres que guanyaren la passada edició dels Premis Ciutat de Torrent.

Serà el primer acte presencial que organitza l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià dónes de l’esclat de la pandèmia, raó per la qual s’ha triat un escenari que permeta garantir els mesures de seguretat i complir els protocols sanitaris que la situació actual requereix. Per això, el pati del Museu de l’Horta Sud acollirà aquesta presentació a l’aire lliure, amb capacitat limitada de públic, però amb més espai disponible per als assistents. Caldrà, doncs, confirmar-hi l’assistència, telefonant al 961 111 849 o amb un correu dirigit a l’adreça usvalencia@torrent.es

En l’acte els autors guanyadors dels Premis, amb les obres guanyadores ja editades, prendran la paraula per a explicar-les: Isabel García Canet, premi de poesia, presentarà oficialment La llum del buit; el guanyador del premi de narrativa juvenil, Salvador Lauder, ens parlarà de Parents llunyans; i Maurici Belmonte, que quedà finalista en el certamen de narrativa juvenil, presentarà Nawfal, espera’m.

Aquest certamen compta amb el patrocini i la col·laboració de Caixa Rural i de l’editorial Tabarca, que aporten una part de la dotació dels premis i Tabarca s’encarrega d’editar-les.

L’acte serà conduït per l’escriptora i poetessa M. Carmen Sáez, a qui acompanyarà el músic Rubén Suárez, tots dos encarregats de posar lletra i música a una vesprada dedicada a la llengua i la literatura. A acabar, es repartiran exemplars dels llibres presentats als assistents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 9 =