caixa popular

La festa de Cap d'Any en la plaça de l'Ajuntament visibilitzarà a la dona també com a Dj

La festa de Cap d'Any en la plaça de l'Ajuntament visibilitzarà a la dona també com a Dj
28/11/2018 -

«La festa de Cap d’Any en la plaça de l’Ajuntament ha vingut per a quedar-se i s’ha consolidat perquè ompli un buit que existia en aquesta ciutat, la qual cosa ha contribuït al fet que es convertira en un clàssic imprescindible en sols quatre anys», ha assegurat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en la presentació d’aquesta celebració popular per a acomiadar 2018 i rebre 2019 que enguany tindrà com a principals novetats el protagonisme de dones DJ, com les valencianes CINNAMON o INNMIR, i la festa infantil organitzada per primera vegada perquè els i les més xicotetes gaudisquen, a plena llum del dia, d’una anticipada celebració feta a la seua mida.

Fuset ha destacat que la festa familiar «per a acabar bé l’any i començar-lo encara millor» incorpora enguany dues importants novetats: d’una banda es busca «visibilitzar el paper de la dona també com a DJ», amb la presència de les DJ valencianes INNMIR i CINNAMON, que ha assistit a la roda de premsa oferida pel regidor de cultura Festiva, Pere Fuset, i la inclusió, per primera vegada en l’oferta municipal, d’una festa infantil de «Campanades de Cap d’Any» per a un públic infantil, que començarà a les 11 hores i acabara a les 12.30 del migdia del 31 de desembre.

A més de campanades de «comiat» de l’any, just a les 12 hores del migdia, la festa infantil inclourà pirotècnia, ballarins, xanquers, pallassos, actrius i actors que interactuaran amb el públic, «i alguna sorpresa més». També l’actuació de la periodista, escriptora i DJ Susana Monteagudo, amb el seu espectacle Crios & Rolls. Aquesta festa infantil ocupara l’esplanada central de la plaça de l’Ajuntament.

Respecte a la festa «Campanades de Cap d’Any 2018» per a tota classe de públic, començarà a partir de les 22.30 hores del dia 31 de desembre i conclourà aproximadament a la 1.45 de la matinada del dia 1 de gener de 2019, «ja que no es tracta de fer-li la competència a les sales privades sinó de ser aliats, ajudar I complementar la seua oferta». A més de les DJ abans citades i el DJ Boccachico, abans del canvi d’any hi haurà un espectacle multimèdia de llums «en el qual es destacaran els elements arquitectònics de l’Ajuntament», i un espectacle per a donar una benvinguda piromusical al nou any, només entrar en 2019, a càrrec de la Pirotècnia Vulcano, que es dispararà des de la terrassa i les dues torres laterals de l’edifici municipal, amb una superfície total de 60 metres.

UNA PLAÇA DE LA CIUTADANIA

Fuset ha ressaltat que la cultura festiva «és la gran aliada del turisme cultural, una aliada social i de nexe amb la ciutadania, perquè faça cada vegada més seua la plaça de l’Ajuntament». El regidor de Cultura Festiva s’ha referit igualment als aspectes tècnics com el reforç de la neteja, la instal·lació d’urinaris químics i, per descomptat, el control dels accessos per a evitar l’entrada de recipients de vidre en el recinte. El cost total estimat de la festa de cap d’any en la plaça de l’Ajuntament s’estima en 47.035 euros, «el més barat de totes les festes populars d’assistència multitudinària que s’organitzen a la ciutat».

Com en anys anteriors, el regidor Pere Fuset ha demanat que la gent acudisca a la plaça de l’Ajuntament en transport públic, que arribe amb la suficient antelació per a tindre garantit l’accés a la plaça i que «el consum d’alcohol siga moderat i responsable».

Fuset ha ressaltat la qualitat, professionalitat, diversitat d’estils musicals i llarga trajectòria de totes les DJ i el Dj que participaran en les dues festes de «Campanades de Cap d’Any», que han estat representades en la roda de premsa per CINNAMON, qui ha manifestat el seu «orgull per estar enguany en eixe cartell meravellós» i el seu objectiu «aconseguir a través de la música que la gent es divertisca al màxim en una festa intergeneracional i amb un públic molt divers».

Fuset, per part seua, ha acabat expressant el seu desig que en la fórmula «màgica» de la festa de Nit de Cap d’Any «torne a funcionar un any més, ningú es quede sense ballar i aquesta festivitat popular siga tot un revulsiu per a la ciutat i per a l’economia local». També s’ha referit al fet que l’Ajuntament facilitarà el senyal televisiu a tots aquells mitjans de comunicació que ho desitgen.

Més informaciójo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =