25n
25N
25N

Ramón Marí presenta la seua candidatura "per als anys més importants de la història d'Albal"

Ramón Marí presenta la seua candidatura "per als anys més importants de la història d'Albal"
15/05/2019 -

Ramón Marí ha presentat la seua candidatura a l’alcaldia acollit per més de 200 militants, simpatitzants, veïns i veïnes en l’acte celebrat aquest dimarts 14 de maig, a la Casa de Cultura. Entre els assistents va estar el Secretari General del PSPV de L’Horta Sud, Andrés Campos.

Va ser una jornada emotiva que es va iniciar amb la projecció d’un vídeo que va girar entorn de l’eslògan de campanya “Volem Albal, Volem Ramón” i que va presentar a les 19 persones que acompanyen al candidat en la seua llista electoral. Un a un es van anar referint a la important i transcendental transformació que ha tingut Albal en els últims 16 anys en què Marí està al capdavant de l’alcaldia i al qual van definir com “un home honest, treballador, pròxim i enamorat del seu poble”.

Ramón Marí va tancar l’acte amb un discurs pel qual va haver d’engolir saliva en diverses ocasions i que va emocionar al públic assistent, “ara que tinc el cor reparat, el meu motor, vull confessar-vos que l’he passat molt mal i vull agrair-vos les mostres d’afecte rebudes durant la meua convalescència. Especialment, a la meua família, als qui per la meua dedicació i passió per Albal i la política els he llevat molts dies i hores de companyia”. Ramón Marí es va referir a les intervencions a les quals ha sigut sotmés, recentment, i que ho han mantingut apartat de l’alcaldia per mes i mig. Superat aquest període, assegurava tornar i encarar aquesta recta “amb el depòsit ple de gasolina, amb més força, amb més ganes i amb més il·lusió que mai per a revalidar el govern local per quatre anys més, fins a esgotar la legislatura”, va remarcar.

El programa electoral

En les seues paraules també va anunciar els compromisos electorals: la construcció d’habitatges de lloguer per a joves i el segon institut, l’exigència d’un Centre de Salut davant la Conselleria de Sanitat, el fraccionament d’impostos, el xec-bebé de 200 euros, la posada en marxa d’un Pla Local contra la violència de gènere i a favor de la igualtat, la creació d’aules d’estudi insonoritzades, la remodelació de la Plaça del Jardí i d’alguns carrers de la localitat i la creació d’un carril bici de més de 3 km pel municipi.

I com no, Ramón Marí va fer referència a la gran fita d’aquesta legislatura i que podrà ser inaugurat en 2020: l’estació de tren. “Si estem en el govern, com si no, el celebrarem. És un fet històric i transcendental per a Albal, que començarà a escriure el progrés definitiu del nostre poble”. En l’acte va explicar que s’ha deixat la pell, “porte més de dotze anys lluitant i s’ha aconseguit gràcies a la meua insistència davant el Ministeri de Foment que ja ha licitat les obres i que a més comptaran amb el suport econòmic de la Generalitat i la Diputació”.

Finalment, Marí va fer una crida a la participació i al vot socialista en la jornada del 26 de maig, “us necessitem per a ser capaços de fer realitat els vostres somnis, que són els nostres somnis”.

En l’acte han col·laborat el Ministre de Foment, José Luis Ábalos, la Secretària General del PSPV en Valènica, Mercedes Caballero, el socialista i actor Ferran Gadea i l’humorista local Paco Calonge, que han demanat el vot i donat suport al candidat a través d’un vídeo.

La llista que acompanya a Ramón Marí

Dènou persones acompanyen a l’històric alcalde d’Albal, aquests són els homes i dones que conformen la llista a les eleccions municipals del 26M: María José Hernández Vila, Sergio Burguet, Ana Duato, Faustino Moreno, Melani Jiménez, Ramón Tarazona, Lola Martínez Sanchis, Joel García, Pilar Loeches, Vicente Burguete, Virginia Pérez, Salvador Roca, María Buendía, Vicente A. Simón, Juana Penadés, Josep Jesús Sánchez, Raquel Cuenca, Francisco Llorens i Matías Cuesta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − catorze =

museo prehistoria