25n
25N
25N

Més de 1.500 persones abarroten la presentació de Bielsa a l'alcaldia de Mislata

Més de 1.500 persones abarroten la presentació de Bielsa a l'alcaldia de Mislata
16/05/2019 -

L’Institut Molí de Sol es va omplir anit amb més 1.500 persones, entre militants, simpatitzants, referents de col·lectius de Mislata i públic general, que va voler acostar-se a conéixer el projecte que els socialistes tenen per als pròxims quatre anys. Es tracta de l’acte més important i amb més afluència de gent de les últimes dues dècades d’una candidatura socialista, la qual cosa demostra «el compromís de la ciutadania amb un projecte que és de tots i totes, on cabem tots, sense exclusions, sense sectarismes, sense fanatismes, amb l’únic objectiu d’esforçar-se per a fer una Mislata millor», va explicar Carlos Fernández Bielsa.

Per a l’alcalde i candidat, «tenim un gran projecte per a Mislata: modern, integrador, que uneix i suma. El 26 de maig triem avançar o retrocedir, entre futur o passat: res està decidit i hem d’anar a votar en massa per a demostrar que volem una ciutat que avanç, on es donen suport a les polítiques per a la infància, la igualtat d’oportunitats, la cultura i la participació per a decidir entre tots i totes el models de ciutat que volem».

L’acte va ser molt emotiu, i va servir per a nomenar d’un en un a les cinquanta persones que conformen la candidatura municipal del PSOE per a Mislata. Entre ells, tots els presidents d’associacions veïnals, presidentes de les associacions de dones, molts joves amb formació en diferents àmbits i algunes cares noves en llocs d’eixida. Dones i homes que conformen «un equip que treballarà per a continuar fent realitat la ciutat amb la qual somiem».

Bielsa es va comprometre «a treballar més cada dia per a continuar canviant la ciutat, millorant la vida de la gent demostrant que junts i juntes podem construir una ciutat millor, especialment per a aquelles persones que més el necessiten». Davant el que va anunciar que Mislata «és i continuarà sent un referent en polítiques socials, i vam ser la primera ciutat d’Espanya a obrir els menjadors escolars en vacances perquè cap xiquet o xiqueta d’una família necessitada passe fam».

El candidat socialista va posar l’accent que «el 26 de maig cal eixir a votar amb força perquè els somnis compartits es puguen fer realitat». Va assenyalar, entre altres èxits, la consecució de la Residència amb Centre de Dia per a Persones Majors com un d’aqueixos assoliments que «ens enorgulleixen com a ciutat, i ens donen futur, ens fan avançar».

La consellera Gabriela Bravo va posar l’accent en què «en aquesta època de banderes, la bandera que hem d’alçar és la municipal; ara toca votar i omplir de roig tots els ajuntaments de la Comunitat Valenciana, com el de Mislata, que té al millor alcalde al capdavant».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + un =