25n
25N
25N

La Casa de Cultura de Puçol acull la presentació del llibre «Alas de mariposa»

La Casa de Cultura de Puçol acull la presentació del llibre «Alas de mariposa»
22/11/2019 -

Helena Martí, Carmen Pastor i l’associació Cuina i Tradició de Puçol han unit forces per a presentar ‘Alas de mariposa’ el divendres, 22 de novembre, a les 19 hores, en la segona planta de la Casa de Cultura, dins de la programació entorn del 25-N, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

L’acte comença amb la xarrada «Parlem d’emocions» (Quan l’amor dol), a càrrec d’Helena Martí, experta en coaching de gènere i dependència emocional. I, a més, filla de l’autora del llibre.

A continuació, Carmen Pastor presenta la seua primera novel·la, ‘Alas de mariposa’, i signarà exemplars per a tots els assistents que ho desitgen.

La novel·la reflecteix «Una vida viscuda en silenci que mai es va atrevir a denunciar per temor, per incomprensió i abans de res, perquè la va viure en un temps on la societat es burlava de la feblesa de les maltractades. Carmen Pastor relata aquestes pàgines amb la idea que si a una sola dona li serveixen per a alliberar-se de viure el que ella ha viscut, val la pena escriure-les».

Finalment, hi ha un detall per als espectadors i un vi d’honor organitzat per l’associació Cuina i Tradició de Puçol.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 12 =

art en blanc