caixa popular

La Lliga i els equips del València Basket ja estan en el cel de la Fonteta

El conjunt taronja va presentar a la seua pedrera i al primer equip abans de disputar el XXIV Trofeu Ciutat de València

La Lliga i els equips del València Basket ja estan en el cel de la Fonteta

La Fonteta viu la seua posada de llarg davant la seua afició amb la presentació no solament del primer equip tan femení com masculí sinó de tota la seua pedrera. Els més de 500 xiquets i xiquetes que conformen els 50 equips de l’Alqueria del Basket han anat sent presentats al costat dels seus corresponents entrenadors per al gaudi i orgull dels seus familiars.

La festa es va anar completant amb la presentació dels equips de l’EBA i el Sènior Femení, que per segon any consecutiu militarà en la Lliga Femenina 2. Nomenats d’un en un estos jugadors van ser calfant la Fontenta per a rebre al vigent campió de Lliga.

En estar disputant l’Europeu amb la Selecció, Joan Sastre, Fernando San Emeterio i Guillem Vives van saludar a l’afició pels videomarcadores estant molt presents en la presentació del seu equip. Van saltar a la pista Erick Green, Tibor Pleiss, Alberto Abalde, Lataious Williams, Aaron Doornekamp, Antoine Diot, Will Thomas. Per la seua banda, Rafa Martínez i Bojan Dubljevic com a capitans de l’equip van veure un dels moments més emotius quan en eixir portaven el trofeu que els acredita campions de Lliga 2016-17.

Al crit de campions, campions, es va penjar per sempre en el cel de la Fonteta de l’estendard de campions de Lliga 2016-17 juntament amb la resta de títol que en els seus 30 anys d’història el club taronja ha aconseguit. Després d’entonar l’himne regional i fer-se la pertinent foto de família, el València Basket 2017-18 quedava llest per a la competició a l’espera de repetir els èxits de passada temporada. Present i futur estan garantits.


Més notícies

viva gym canovas
exposicion caps tallats