25n
25N
25N

Catarroja demana la presència permanent de la Guàrdia Civil al municipi

Catarroja demana la presència permanent de la Guàrdia Civil al municipi
29/07/2020 -

L’Ajuntament de Catarroja, representat pel seu alcalde, Jesús Monzó, i la vicealcaldessa, Lorena Silvent, han mantingut una reunió amb el subdelegat del govern a València, Rafael Rubio, amb l’objectiu de transmetre una sèrie de necessitats per al municipi, entre elles, la presència permanent de la Guàrdia Civil per a facilitar els tràmits amb la ciutadania i augmentar la seguretat en tot el terme.

Des de l’Ajuntament s’ha oferit un local degudament condicionat perquè la Guàrdia Civil tinga un espai permanent en el municipi i així, a atendre les gestions amb la ciutadania i que aquesta no s’haja de desplaçar a Alfafar o Paiporta. La reivindicació d’aquest servei es fonamenta en el major nucli poblacional de Catarroja en el seu entorn, el fet que el municipi és seu de partit judicial, així com que històricament s’ha comptat amb aquest servei.

El subdelegat de govern, Rafael Rubio ha recollit les demandes de la presència física en un nou espai i una patrulla les 24 hores, de manera que transmetrà aquestes sol·licituds per al seu estudi en el curt termini. D’igual manera, s’ha convidat a la delegada de govern, Gloria Calero, a participar el pròxim 14 d’octubre en la Junta Local de Seguretat de Catarroja, on se li transmetrà, in situ, una altra de les necessitats que se li va comunicar al subdelegat de govern en aquesta reunió. En concret, la millora d’accessos al municipi per la Pista de Silla (V-31), així com la connexió amb el Port de Catarroja.

L’accés al Parc natural des de Catarroja s’ha de fer obligatòriament pel polígon, amb els riscos que implica un trànsit dens a través d’una àrea industrial. A més, no es compta amb un accés per als vianants adequat, atés que la proximitat a aquest recinte natural és un gran atractiu per al veïnat i pobles dels voltants. Finalment, es vol potenciar el reclam del Port de Catarroja amb una nova senyalització, que no faça complex per als visitants, el seu accés al recinte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − dos =

bombers
CCCC
bombers