25n
25N
25N

Podria desaparéixer la presència de l'Exèrcit en Expojove?

L’estand de l’Exèrcit és un dels més visitats pels assistents a Expojove

Podria desaparéixer la presència de l'Exèrcit en Expojove?
18/10/2017 -

Sota el lema ‘Desmilitaritzem l’educació: desmilitaritzem Expojove’, més d’una desena d’associacions ja estan demanant que desaparega la presència de les Forces Armades en la celebració d’Expojove, que tindrà lloc en el recinte de Fira València, del 26 de desembre al 04 de gener. Arran de la decisió que va prendre l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en el Saló de la Infància, l’any passat, quan va vetar a tots els cossos de seguretat, aquestes associacions volen que s’estenga a un dels esdeveniments tradicionals a València.

Aquesta petició la portaran, aproximadament el dijous, davant el Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, en ser l’encarregat d’organitzar les activitats que se celebraran en aquesta fira nadalenca. I és que d’acord amb el manifest d’aquesta campanya, la proposta té com a objectiu que Expojove mostre valors de pau i diàleg. No obstant això, també posen l’accent que aquesta petició solament va destinada a l’Exèrcit, i no a tots els cossos policials, per la qual cosa no es faria extensible a la Policia Local, la Guarda Civil o la Policia Nacional.

Així i tot, no sembla que aquesta iniciativa vaja a prosperar, ja que a més que el estand de l’Exèrcit és un dels més visitats pels xicotets, des de l’Ajuntament de València ja han explicat que, des de 2015, el paper de l’Exèrcit en Expojove ha canviat, i el seu paper està basat a explicar les labors de servei humanitari que realitzen en l’exterior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − tretze =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus