25n
25N
25N

Falles, Ajuntament i forces de seguretat es reuneixen per ultimar els preparatius per a les Falles de Paiporta 2020

Falles, Ajuntament i forces de seguretat es reuneixen per ultimar els preparatius per a les Falles de Paiporta 2020
28/02/2020 -

El regidor d’Interior, Vícent Císcar, convocava en la sala de plens de l’Ajuntament a representants de les sis comissions falleres de Paiporta i Junta Local Fallera, membres de Policia Local, Guàrdia Civil, Espai i personal tècnic municipal per coordinar el dispositiu de seguretat del consistori i de les forces de seguretat per a les Falles de 2020, així com per a repassar la normativa municipal vigent durant aquests dies festius.

En la reunió es varen detallar alguns dels punts més significatius del ban municipal de cara a les festes falleres quant a horaris, ús de pirotècnia, talls de carrers, plantaes de falles i muntatge de les carpes.

Els talls al trànsit i a la circulació habitual en via pública començaran el dia 9 de març i es perllongaran fins al dia 20. Quant al muntatge de carpes, començarà entre el dia 11 i 12 de març, segons les necessitats d’intendència i aprovisionament de les diferents comissions. Quant a les mascletaes, es dispararan des del Pont Vell. Els castells, per la seua banda, es realitzaran al carrer Montcada.

En matèria de seguretat, hi haurà presència policial, així com reforç i suport de Protecció Civil, durant els actes centrals de les Falles, com ara entrega de premis o cremà. A més, la Guàrdia Civil col·laborarà cobrint aquells actes o espais on no arribe Policia Local, a l’hora que vetllarà per la seguretat ciutadana com de manera habitual. La direcció de l’empresa pública Espai plantejava, com sempre, la correcta coordinació dels treballs necessaris per al funcionament i finalització dels actes.

“Volem tindre unes Falles on tot marxe correctament, amb seguretat i sense incidents. Amb l’ajuda i col·laboració de tots i totes, des de la comunitat fallera fins a personal municipal i forces i cossos de seguretat, ho aconseguirem”, expressava el regidor d’Interior.

Tant Císcar com els membres de Policia Local recordaven a les diferents comissions l’advertència de fer especial atenció a la venda d’alcohol a menors, el control d’ús de petards i coets en menuts i menudes i, sobretot, per tal de tindre unes festes tranquil·les, la necessitat de respectar el descans veïnal i els límits quant a nivell de sonoritat.

Per la seua banda, la vicealcaldessa i regidora de Cultura de Paiporta, Maribel Albalat, present a la reunió, es mostrava confiada en la bona marxa d’aquestes falles, com ve sent habitual els darrers anys, i aprofitava l’ocasió per a animar a les comissions a “comunicar qualsevol imprevist o qüestió que haja quedat pendent. Des de l’Ajuntament i les regidories de Festes i Cultura estem oberts a atendre a les falles amb qualsevol demanda per tal de fer que entre tots tinguem unes bones festes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

Valencia activa
bombers
Valencia activa