25n
25N
25N

Arriba la segona edició dels Premis d'Estudis Locals de Paiporta

Les obres, inèdites i en valencià, poden presentar-se de manera individual o col·lectiva fins al 13 de novembre a l’oficina UNICA de l’Ajuntament

Arriba la segona edició dels Premis d'Estudis Locals de Paiporta
07/10/2019 -

L’Ajuntament convoca una nova edició del Premi d’Estudis Locals de Paiporta. Després de la bona acollida de la primera edició, celebrada en 2018, la Regidoria de Transparència, Participació i Comunicació torna a apostar per la promoció i anàlisi de la realitat actual i històrica de Paiporta des de diverses perspectives.

“A Paiporta tenim la sort de tindre un context molt ric i ample en l’àmbit històric, artístic, geogràfic o antropològic i el nostre deure com a institució local és visibilitzar-lo i donar-li difusió perquè el nombre més gran possible de persones conega el nostre poble”, ha explicat la regidora de Participació, Esther Torrijos.

“A més, no hem d’oblidar l’altre gran objectiu d’aquests premis: el foment de la participació, implicar a la ciutadania en el dia a dia de l’activitat de Paiporta i incloure en les polítiques locals de govern les seues opinions, interessos i inquietuds”, ha afegit la regidora.

El termini de presentació de projectes ja està obert. Aquelles persones interessades a participar tenen 30 dies hàbils, fins al 13 de novembre, per a presentar les seues obres. Les bases es poden consultar en el tauler d’anuncis oficial de l’Ajuntament.

Les obres poden ser individuals o col·lectives, sempre que siguen inèdites i escrites en valencià normatiu. La dotació econòmica del premi és de 2.000 euros. Una vegada atorgat el premi, al projecte d’investigació que el jurat considere que millor aprofundeix en el coneixement de Paiporta, es disposarà del termini d’un any per a la realització de la investigació i el treball definitiu.

Amb aquest premi l’Ajuntament de Paiporta compleix amb una de les seues competències com a entitat local, la promoció cultural mitjançant l’estímul a la realització d’estudis sobre diversos aspectes històrics, econòmics, geogràfics, antropològics, sociològics, artístic, literaris, etc. sobre Paiporta. “Anem a donar-li la veu a la gent del nostre poble, persones molt qualificades i amb moltes inquietuds, que ens ajudaran a compartir i difondre la seua visió de Paiporta”, ha matisat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 20 =