25n
25N
25N

Pilar de l'Oliva i l'editorial Tirant lo Blanch, entre els guardonats en els XXIII Premis Universitat-Societat

Pilar de l'Oliva i l'editorial Tirant lo Blanch, entre els guardonats en els XXIII Premis Universitat-Societat
16/07/2019 -

Els XXIII Premis Universitat-Societat de la Universitat de València d’enguany han recaigut, entre altres, en l’investigador José Viña, l’editorial Tirant lo Blanch i la presidenta del TSJ Pilar de l’Oliva, ha informat la institució acadèmica en un comunicat.

L’acte, que ha congregat a representants de l’àmbit universitari, empresarial i social, ha comptat amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i de la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, qui ha destacat “la importància d’aquests premis no solament per a la universitat, sinó també per a la societat”, i ha posat en valor la rellevància de les persones i entitats premiades.

Per part seua, la presidenta del Consell Social de la UV, María Emilia Adán, ha assenyalat que “la Universitat ha de formar amb esperit crític a persones que lideren els canvis socials i econòmics”. “Hem de donar suport a la llibertat de pensament, lluny de l’adoctrinament, per a comptar amb intel·lectuals amb esperit crític*, ha afegit, al mateix temps que ha apuntat que no pot garantir-se un autèntic desenvolupament social sense comptar amb institucions d’educació superior adequades per a formar una massa crítica de persones qualificades i cultes”, ha agregat.

Reptes de la Universitat Entre els reptes als quals s’enfronta en la seua nova etapa al capdavant del Consell Social, María Emilia Adán ha apuntat al fet de continuar escoltant allò que la societat demanda de la Universitat, d’una banda, i de contribuir a traslladar a la societat la labor de la Universitat a través d’un exercici de transparència, per una altra.

“El Consell Social pretén comptar amb la millor Universitat perquè amb això es contribueix a la consecució de la millor societat”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − sis =

bienal mislata 2019
bienal mislata 2019
premios go valencia
ficcions 2019-2020