25n
25N
25N

Un projecte d'administració electrònica de l'Ajuntament, finalista dels Premis de Transformació Digital en l'administració pública

Un projecte d'administració electrònica de l'Ajuntament, finalista dels Premis de Transformació Digital en l'administració pública
22/03/2019 -

El projecte de la Regidoria d’Administració Electrònica de l’Ajuntament de València ‘Oficina València Ciutat Intel·ligent com a element transformador’ ha sigut seleccionat com a finalista en la XI Convocatòria dels Premis @asLAN a administracions i organismes públics.

Els guardons promocionen els millors projectes segons la seua contribució per a desenvolupar nous servicis, millorar l’eficiència i reduir costos en les administracions públiques. «Es reconeixen aquells projectes que suposen un cas d’èxit de transformació digital en administracions o organismes públics», ha explicat el regidor d’Administració Electrònica a l’Ajuntament de València, Pere Fuset, per a qui «és una grata notícia que se situe a la nostra ciutat en el camí correcte del desenvolupament digital».

La iniciativa té com a objectiu reconéixer públicament les experiències d’èxit en l’administració pública espanyola en l’aplicació i ús de les TIC, així com la iniciativa i l’esforç de les persones responsables que els han liderat. En total, ha acollit un total de 49 projectes presentats per 39 empreses i organismes públics, entre els quals s’ha triat, mitjançant un procés obert i transparent, aquells més rellevants d’acord amb els criteris de la convocatòria.

A partir d’ara queden obertes les votacions per a les persones usuàries web en www.congreso.aslan.es/premiosaapp. El lliurament final de premis als projectes guanyadors es preveu per ací a dues setmanes.

Fuset ha destacat que «tant la selecció d’aquest projecte, com a finalista per part d’aquests premis per a casos d’èxit en transformació digital, com l’informe d’Ernst & Young que ens situa com l’ajuntament amb millor experiència digital demostren que el camí de modernització i digitalització és el correcte i el que situa al nostre ajuntament a l’avantguarda en un procés necessari per a oferir a la ciutadania uns servicis òptims i de qualitat».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 15 =