25n
25N
25N

La Diputació lliura els seus Premis Taurins en una gala amb Ponce i Ureña com a protagonistes

La Diputació lliura els seus Premis Taurins en una gala amb Ponce i Ureña com a protagonistes
26/12/2018 -

El Centre Cultural la Beneficència ha acollit aquest divendres la gala de lliurament dels premis taurins que la Diputació de València va concedir als triomfadors de les fires de Falles i Juliol de 2018. Els grans protagonistes han estat els toreros Enrique Ponce, triomfador en Falles, i Paco Ureña, per la seua feina en la fira de Juliol. Ponce ha rebut el premi de mans del president de la corporació provincial, Toni Gaspar, i Ureña del director general d’Emergències, José María Ángel.

Junt amb Ponce i Ureña, Ángel Otero s’ha portat el trofeu al millor subaltern de la fira de Falles, Jesús Chover a la millor feina de noveller, i Alcurrucén a la millor ramaderia, amb Economista amb el millor bou del certamen faller. Pel que fa a la Fira de Juliol, Raúl Martí fou el millor subaltern, Diego Sanromán el noveller més destacat i Sergio Galán el millor rellonejador de la temporada. A més, la ramaderia Luis Algarra es va imposar en el certamen estival, amb Malospelos com a millor bou de la dirà.

En el capítol d’autoritats, junt amb el president de la Diputació han seguit la gala el subdelegat del Govern en la Comunitat, José Roberto González, el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat, Jose Mª Ángel, els diputats Mercedes Berenger, Mª Carmen Contelles, Bartolomé Nofuentes, Mamen Perís, Modesto Martínez i Enrique Ortiz, i els regidors de l’Ajuntament de València Ramón Vilar i Ramón Zanón.

L’acte, conduit al concorregudíssim saló de la Beneficència pels periodistes Salva Ferrer i Mª José López Monzó, ha tingut també un notable protagonisme de la societat civil valenciana i alguns del seus més destacats representants. Entre ells el president de la Confederació Empresarial Valenciana, Salvador Navarro; la presidenta de l’Ateneo Mercantil, Carmen de Rosa; la Regina dels Jocs Florals 2019, María Chaqués; el president del Levante UD, Quico Catalán; la secretaria general de la Federació de Tenis de la Comunitat, Ana Ortells; el jugador de pilota Álvaro Navarro i el de tenis Roberto Bautista, els quals han lliurat alguns del guardons atorgats per la Diputació.

Més de 200 persones han seguit el tradicional acte que posa el colofó a la temporada taurina, en torn a una plaça que a més d’aquests festejos obri les seues portes a tot tipus d’esdeveniments socioculturals i esportius, com va ser l’eliminatòria de quarts de la final de la Copa Davis que es va jugar en abril a València.

Una plaça per a totes i tots que en la present legislatura ha acumulat 400.000 espectador en les fires taurines, altres 300.000 en els concerts musical que ha acollit el cus del carrer Xàtiva i 160.000 visites al Museu Taurí, un dels més demandats de la ciutat. En total, i sumant altres certàmens i esdeveniments empresarials, prop d’un milió de persones han gaudit aquest quatre anys amb les múltiples activitats que s’han desenvolupant a la Plaça de Bous de València, un edifici històric propietat de la Diputació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 8 =

torrent