25n
25N
25N

Els Premis Periodístics de la Policia Local estaran dedicats als delictes d'odi

Els Premis Periodístics de la Policia Local estaran dedicats als delictes d'odi
02/10/2019 -

Els IV Premis Periodístics de la Policia Local de València, dedicats enguany als delictes d’odi, tindran dotació econòmica per primera vegada, 500 euros per al primer premi i 300 per al segon. Els i les estudiants de periodisme podran participar per primera vegada en una categoria específica i l’última de les novetats que tindran enguany serà el reconeixement a una entitat o persona que s’haja distingit en la seua carrera per la lluita contra els delictes d’odi.

Aarón Cano, regidor de Protecció Ciutadana ha presidit la segona reunió del jurat integrat per la fiscal de delictes d’odi, Susana Gisbert, la periodista de Levante-EMV, Mónica Ros, la directora de la Fundació Secretariat Gitano de la Comunitat Valenciana, Lola Fernández, i Eduardo Russu i Antonio Berlanga de Policia Local València, la secretària d’Organització de Lambda, María Jarga, i Ángel Galán, coordinador de Moviment contra la Intolerància.

En aquesta reunió Aarón Cano, ha agraït el treball del jurat i destacat la importància d’aquest tipus d’iniciatives perquè, segons ha manifestat el responsable de l’àrea de Protecció Ciutadana, «la consciència social és fonamental per a denunciar aquests delictes».

El jurat ha seleccionat fins al moment una dotzena de reportatges sobre delictes d’odi i ha animat a participar en tots els i les estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual. També ha informat que està treballant sobre quatre candidatures al premi a una trajectòria que s’haja distingit per la seua lluita contra la discriminació i l’odi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 1 =