25n
25N
25N

Els cartells de Falles i la Fira de València conquisten premis internacionals

Tant els pòsters de la Gran Fira com de les Falles 2018 han sigut guardonats en el prestigiós certamen de Graphis a Nova York

Els cartells de Falles i la Fira de València conquisten premis internacionals
25/04/2019 -

Un any més s’han adjudicat els premis del prestigiós certamen de disseny gràfic i audiovisual Graphis de Nova York, en aquesta ocasió guardonant diferents cartells i pòsters que promocionen les festes de València.

La revista Graphis concedeix premis anuals a alguns treballs destacats dins de diferents categories, com fotografia, branding, disseny de logos, o pòsters. Aquesta última és la categoria en la qual es troben la sèrie de cartells de les Falles 2018 i els cartells de la Gran Fira de València també de l’any passat. Més de 500 treballs a tot el món accedeixen a aquests guardons.

Fuset junt amb Ibán Ramón, presentant els cartells. Arxiu.

Els cartells de la Gran Fira i els seus esdeveniments (com ara els concerts, la Batalla dels Flors, etc.), obra del dissenyador i fotògraf valencià Ibán Ramón, han sigut reconeguts amb un Graphis Gold Award, premi d’or, el segon premi més prestigiós després del Platí. Aquests cartells es componien per un joc de lletres i colors component les paraules relacionades amb la Fira.

Per part seua, la sèrie de cartells dedicats a la promoció de les Falles de València del 2018, ha sigut guardonat amb el Graphis Silver Award, de plata. Aquests van ser dissenyats per l’equip de Yinsen, amb els lemes “som foc”, “som pólvora”, “som equip”, “som emoció”… Per a l’estudi Yinsen, és la segona vegada que han obtingut aquest guardó, després d’aconseguir un premi pel seu treball per a la Fira Cevisama en 2017.

Amb aquests pòsters, que formen part de la campanya de l’Ajuntament, Festes de València, Generalitat Valenciana i Metrovalencia, València apareix una vegada més en el panorama internacional, a més en aquest cas promocionant les seues festes i esdeveniments més importants.

Graphis, que es dedica als treballs gràfics, va ser publicada per primera vegada en 1944 a Suïssa, encara que actualment es troba als Estats Units. La publicació té com a objectiu donar a conéixer el treball de dissenyadors, fotògrafs i il·lustradors de qualsevol part del món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 17 =