caixa popular

Alfafar lliura els premis fallers 2018

La Falla Sequer aconsegueix el premi a la Millor Falla

El municipi d’Alfafar ha viscut un dels actes més esperats de les Falles: El lliurament de premis. Un acte emotiu, en el qual els nervis i l’emoció de les diferents comissions falleres es palpava en l’ambient. Així, a les 18.00 hores, les set comissions s’han concentrat, en la Plaça de l’Ajuntament d’Alfafar, per a escoltar el veredicte del jurat. Un ambient festiu que ha contagiat a tots els assistents.

Tant l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, com el Regidor de Falles, Eduardo Grau, han destacat no solament la importància d’aquest esdeveniment en el calendari faller, sinó també han aprofitat per a convidar a tots els veïns i veïnes a gaudir d’aquests dies intensos de festa, en els quals la germanor i la tradició seran els protagonistes.

Finalment, ha sigut la Falla Parque Alcosa qui s’ha alçat amb el primer premi a la millor Falla Infantil 2018 i al premi d’Enginy i Gracia. Un doblet que també ha aconseguit la Falla Sequer, que ha pujat a l’escenari a arreplegar tant el premi a la millor Falla 2018, com el d’Enginy i Gràcia.

En l’esdeveniment també s’han repartit altres premis destacats, com el de Millor Llibret, Millor Ninot Indultat o Millor Presentació. A continuació, us deixem el llistat dels premis de les Falles d’Alfafar 2018.

Millor Falla i Enginy i Gràcia: Falla Sequer

Millor Falla Infantil i Enginy i Gràcia: Falla Parc Alcosa

Crítica Fallera Infantil: Falla l’Amistat

Crítica Fallera Major: Falla Sequer

Ninot Infantil: Falla Hort del Comte

Ninot Gran: Falla Hort del Comte

Presentacions: Falla l’Amistat

Llibret: Falla Hort del Comte

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 18 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC