25n
Orgull
Orgull

Catarroja guardonarà les empreses de la localitat a la segona edició dels Premis Emprén

Tindran tres categories: ‘Premi a la creació d’empresa nova’, ‘Premi a la trajectòria empresarial’ i ‘Premi a la creació d’empreses per dones’

Catarroja guardonarà les empreses de la localitat a la segona edició dels Premis Emprén
03/08/2018 -

Les empreses interessades a optar als Premis Emprén d’enguany ja poden presentar la seua participació en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OIAC). L’Ajuntament ha obert el termini de sol·licituds fins al dia 5 d’octubre. El certamen, que es consolida amb la seua segona edició, va sorgir l’any passat amb l’objectiu de fomentar l’ocupació a través de l’empenedoria i reconéixer a les persones que ha posat en marxa un negoci, així com la trajectòria empresarial d’entitats que han incorporat la innovació a l’empresa.

Organitzats per la regidoria d’Impuls Econòmic, de nou, les empreses catarrogines podran presentar la seua candidatura a les tres categories amb què compta el certamen: el ‘Premi a la creació d’empresa nova’, el ‘Premi a la trajectòria empresarial’ i ‘el Premi a la creació d’empreses per dones’. Tanmateix, només es podrà guanyar un dels premis.

Al ‘Premi a la creació d’empresa nova’ podran participar empreses de Catarroja que tinguen menys de 5 anys d’antiguitat. Per tal d’escollir al guanyador, un jurat especialitzat tindrà en compte la viabilitat tècnica i econòmica de l’entitat, la creació de llocs de treball i la innovació.

Quant al ‘Premi a la trajectòria empresarial’ les empreses participants hauran d’estar constituïdes a Catarroja i donades d’alta, com a mínim, des de fa 5 anys. En este cas, s’avaluarà el projecte tècnic-econòmic de l’empresa, el pla de recursos humans i ocupació i, igualment, la innovació.

Per últim, els requisits per a optar al ‘Premi a la creació d’empreses per dones’ són que l’empresa estiga constituïda a Catarroja i donada d’alta des de fa almenys un any, que les sòcies de l’empresa siguen dones com a mínim en un 50% i que l’administració del negoci s’exercisca exclusivament per dones. El premi es decidirà tenint en compte el projecte tècnic-econòmic, la creació de llocs de treball i la innovació.

Jurat i premis

Per altra banda, el jurat avaluador dels projectes estarà constituït per una persona de Florida Universitària relacionada amb la gestió empresarial, una persona de Caixa Popular relacionada amb gestió empresarial i el finançament de projectes emprenedors, una persona del Centre Integrat Públic de Formació Professional de Catarroja i un representant del Fòrum Empresarial de l’Horta Sud.

Com a novetat, enguany per a cada categoria s’atorgaran dos premis de 1.500 €. El dictamen del jurat es farà públic al llarg de la Setmana de l’Economia Local que se celebrarà a Catarroja durant el mes d’octubre, es publicarà a la web municipal i, així mateix, serà comunicat individualment als guanyadors.

Els interessats en participar poden consultar les bases completes i descarregar els documents d’inscripció al web de l’Ajuntament de Catarroja

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 7 =