25n
25N
25N

Els Premis d'Amstel tornen per a premiar les millors històries de les comissions falleres

A més, Amstel sortejarà més de 7.000 entrades per a assistir al concert de Vivers del 5 de març

Els Premis d'Amstel tornen per a premiar les millors històries de les comissions falleres
04/02/2020 -

Amstel aferma la seua aposta per les Falles de València. Després de més de tres dècades col·laborant amb l’Ajuntament de València i amb el 60% de les comissions falleres, una vegada més, la companyia de cervesa valenciana per excel·lència torna a superar-se, i ho fa amb un complet programa d’esdeveniments que no només ressalta la cultura fallera, sinó que conviden a tota la ciutadania a ser partícips de les Falles 2020.

Així, a la gran mascletà del 29 de febrer que, de nou, tornarà a comptar amb els trets de Ricardo Caballer, se li suma la tercera edició dels Premis ‘Totes les Falles són especials’. A partir de l’11 de febrer, i fins a l’1 de març, les comissions falleres podran enviar les seues històries a través de la web amstel.es/todasespeciales. L’any passat, més de 200 comissions van participar.

La ciutadania podrà votar per la seua història favorita. Les 9 més votades hauran de defensar la seua història davant un jurat especialitzat d’Amstel. La cita serà el pròxim 4 de març. Els tres premiats es coneixeran el 13 de març.

Però això no és tot, ja que Amstel, patrocinador exclusiu de les mascletaes de les Falles 2020, també ha organitzat un concert, en el qual participaran artistes locals, que tindrà lloc el 5 de març a les 20.00 hores als Jardins de Vivers. Més de 7.000 entrades se sortejaran per a assistir a un dels esdeveniments estrela d’aquestes Falles. Per a aconseguir una, només hauràs de reunir 10 pincodes – hi haurà un per cada Amstel -, i introduir-los en la web amstel.es/100x100experiencias. Per cada 10, una entrada.

La Fallera Major de València, Consuelo Llobell, ha animat a tots els fallers i falleres a participar d’aquesta festa, i dels esdeveniments organitzats per Amstel perquè “és una oportunitat perquè totes les comissions falleres es donen a conéixer”.

Per part seua, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha destacat la gran labor que realitza Amstel per a la promoció de les Falles. “Han sabut entendre a la perfecció que les Falles és la gran festa de la ciutat en la qual tota la ciutadania està implicada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud