25n
25N
25N

Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic per a tres exalumnes del CEIP Almassaf d'Almussafes

Els estudiants Paula Guillén Pedrón, Joan Marí Cuerda i Raquel Oliver Garcerán van finalitzar tercer cicle d’educació primària amb una nota mitjana de deu

Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic per a tres exalumnes del CEIP Almassaf d'Almussafes
27/10/2020 -

El col·legi Almassaf d’Almussafes celebra la concessió del reconeixement al rendiment acadèmic de tres dels seus antics estudiants. En concret, en la resolució de la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació publicada el passat 21 d’octubre en el DOGV, els exalumnes del centre educatiu Joan Marí Cuerda, Raquel Oliver Garcerán i Paula Guillén Pedrón apareixen en el llistat dels guardonats amb els Premis Extraordinaris al Rendiment Acadèmic d’Educació Primària del curs 2019-2020.

Aquesta és la desena convocatòria d’uns guardons amb els quals la Generalitat Valenciana ha reconegut el treball i els resultats de tots els escolars que van finalitzar els seus estudis de primària en centres públics, concertats i privats de la Comunitat l’any passat acadèmic 2019-2020 amb una nota mitjana de 10.

Els tres rebran diplomes a l’excel·lència expedits per la Conselleria d’Educació i el premi extraordinari obtingut constarà en els seus expedients acadèmics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 10 =