25n
25N
25N

Cinc alumnes de Puçol aconseguixen el premi extraordinari al rendiment acadèmic

Cinc alumnes de Puçol aconseguixen el premi extraordinari al rendiment acadèmic
10/03/2020 -

El passat 30 de setembre, la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport convocava els premis extraordinaris al rendiment acadèmic en Educació Primària corresponent al curs 2018-2019. El dilluns 9 de març, cinc alumnes van rebre de mans de l’alcaldessa i el regidor d’Educació els seus diplomes per la seua excel·lència acadèmica. Totes han obtingut en 5é i 6é de Primària una nota mitjana de 10.

«És la primera vegada que són xiques totes les guanyadores d’aquest premi extraordinari al rendiment acadèmic», subratllava l’alcaldessa Paz Carceller en el seu discurs. «En aquests dies, en què estem celebrant el Mes de la Dona, és una satisfacció especial que les alumnes més destacades siguen totes xiques».

Les cinc destacades són: una del col·legi públic Jaume I, Carolina Ordóñez de Prados; una altra del Bisbe Hervàs, Aitana Esteve Darós; i tres de Lluís Vives: Sara González Ramón, Nadia Iso Juste i Carmen Quevedo García.
L’acte de lliurament es va celebrar en el saló de plens de l’Ajuntament de Puçol, el dilluns 9 de març a les 18 hores, i va comptar amb l’assistència dels seus familiars, que també es van animar a posar en les fotos per a guardar un record del moment.

José M. Esteve, regidor d’Educació, va destacar que el premi el concedeix la Conselleria, «però nosaltres, des de l’Ajuntament, ens sumem des de fa anys a aquest reconeixement, amb un diploma i un xec per a poder gastar en les papereries de la població».

Després del lliurament dels detalls, tots els assistents van participar en un piscolabis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − dos =