25n
25N
25N

Mercedes Pérez Berlanga, veïna d'Alboraia, va rebre el premi Emprenedor Incorpora de la Caixa

Mercedes Pérez Berlanga, veïna d'Alboraia, va rebre el premi Emprenedor Incorpora de la Caixa
17/02/2017 -

L’obra Social “la Caixa” ha concedit el reconeixement Emprenedor incorpora a Mercedes Pérez Berlanga. La veïna d’Alboraia ha sigut premiada, així, per la seua activa labor dins del marc de Reconeixements 10 anys del Programa Incorpora de “la Caixa” a la Comunitat Valenciana.

Mercedes és la propietària de la Goya, més que fils. La tenda d’indumentària valenciana va obrir fa uns 9 mesos en Alboraia, per la qual cosa la concessió del premi suposa tot un reconeixement a l’esforç dipositat. Així ho assegura Mercedes, que es mostra “molt agraïda i orgullosa” pel reconeixement d’haver emprés “en aquests temps” i “per la materialització d’un projecte que va començar a pensar-se fa anys”.

La premiada ha volgut remarcar que la distinció l’hi dedica al seu pare, que va ser la figura que va introduir a Mercedes en el sector faller i va faltar no fa molt. Per a ella, el reconeixement de “la Caixa” també inclou a la resta de la seua família, especialment el seu marit, dels quals ha rebut un gran suport.

L’acte de repartiment de premis es va dur a terme el passat 15 de febrer en el Saló Alfonso el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència de València, on va assistir l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarria i el regidor de Desenvolupament Econòmic de la localitat, Sebastián Torres. L’esdeveniment ha reconegut les millors actuacions del sector empresarial en l’àmbit laboral d’aquelles persones que estiguen en situació o en risc d’exclusió social durant els últims 10 anys en els quals el programa ha estat en actiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + dinou =