25n
25N
25N

La senyalística a les biblioteques municipals, premiada amb la màxima distinció

La senyalística a les biblioteques municipals, premiada amb la màxima distinció
23/05/2019 -

L’actualització de la senyalística a les biblioteques municipals ha sigut premiada amb la màxima distinció, l’or, en els premis anuals de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV). L’objectiu de la renovació és facilitar i fer més senzill l’ús de les instal·lacions en aquest servici municipal. Per al canvi dels cartells i grafismes la delegació d’Acció Cultural va invertir 60.000 euros. La renovació de senyalística es va materialitzar al febrer.

La Regidoria d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València ha posat en marxa el projecte FemBiblio per a conéixer quines són les necessitats i inquietuds de les persones usuàries de biblioteques. FemBiblio ha sigut un projecte per a treballar en el disseny i la gestió col·lectiva de les biblioteques. L’objectiu ha sigut conéixer les necessitats i suggeriments de les persones usuàries, que han detectat que cal millorar la visibilització dels elements en els centres i en la localització.

D’altra banda, FemBiblio va realitzar diverses sessions a la Biblioteca Nova Al-Russafí de Russafa i a la Biblioteca de Malilla durant el 2016 i fruit de les reflexions entre tècnics, experts i persones usuàries han anat codissenyant aquests espais.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − huit =