25n
25N
25N

La Universitat Popular de València obri el període de preinscripció

La Universitat Popular de València obri el període de preinscripció
02/09/2019 -

La Universitat Popular de València obri el període de preinscripció a més de 50 activitats del curs 2019/20. La sol·licitud de plaça per a qualsevol dels seus 31 centres i la consulta d’activitats i horaris es pot fer en línia del 2 al 15 de setembre a través de la web https://universitatpopular.com/ En el curs 2019/20 s’encetaran també les activitats al nou centre Ribes Espai, a les naus de Ribes del Parc Central, i es renovaran completament Benicalap i Benimaclet.

El dia 16 de setembre es realitzarà un sorteig de places i el període de matrícula serà del 18 al 23 de setembre de 2019 per a les persones amb plaça assignada per sorteig. A partir d’eixa data la matriculació quedarà oberta fins a esgotar places lliures on no hi haja llista d’espera.

Les activitats del curs 2019/20 es distribueixen en 8 àrees temàtiques: Arts plàstiques, Bàsiques, Benestar, Expressió corporal i musical, Idiomes, Socials, Tecnologies i Viure en valencià. El programa inclou activitats que es repeteixen de cursos anteriors com Formació Bàsica, Formació General, Artesania, Ceràmica, Pintura i Dibuix, Comunicació, Informàtica, Gimnàstica, Espanyol per a persones estrangeres, Balls de saló, Ioga, Dansa valenciana, Valencià i Cultura valenciana, entre altres.

També incorpora activitats noves com Arts i reciclatge, Modelatge amb fang, Dibuix artístic, Història de l’art valencià, Decoració i ‘customització’ de xicotets objectes, Memòria i estimulació cognitiva, Gimnàstica aeròbica, Iniciació a l’aeròbic, Taller de balls socials, Dansa contemporània, Dansa expressió corporal, Dansa pilates, Anglés conversa, Anglés per al turisme i Anglés amb cançons, entre d’altres.

La matrícula de les activitats serà de 20 a 55 € depenent de la duració i del caràcter bàsic o d’especial interés públic d’aquestes, com és el cas Formació Bàsica, Formació General o Informàtica, ja que atén, aquesta última, necessitats d’alfabetització digital.

L’apertura del nou centre a les naus de Ribes, al Parc Central, és una de les novetats del curs junt amb la remodelació completa dels centres de Benicalap i Benimaclet i l’obertura d’un nou centre a Torrefiel. Aquest centre comptarà tot el curs amb les activitats de Curs de valencià, Dansa Expressió Corporal i Dansa Pilates, a més de l’oferta del programa «Coordenades. Aules obertes», que es coneixerà una vegada arranque el curs.

Tot el procés serà, com en els últims cursos, en línia des de https://universitatpopular.com/. El procediment en línia serà enguany més senzill i funcional, amb la possibilitat de realitzar consultes tant per centre com per activitat. En els centres UP s’atendrà al públic a partir de hui, 2 de setembre, en horaris de matí i vesprada, per a facilitar informació i resoldre dubtes.

A més, a aquesta programació 2019/2020 se sumarà, una vegada iniciat el curs, l’oferta d’activitats de diferent durada i format del programa “Coordenades. Aules obertes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 11 =

escalante
escalante