25n
25N
25N

Aquestes són les dates de preinscripció per al curs 2018-2019 de l'Escola Oficial d'Idiomes

La preinscripció començarà dilluns que ve 2 de juliol, i finalitzarà el 12 de juliol

facebook.com/eoivalencia

Aquestes són les dates de preinscripció per al curs 2018-2019 de l'Escola Oficial d'Idiomes
19/06/2018 -

Arranca el procés de preinscripció online per al curs 2018-2019 de l’Escola Oficial d’Idiomes. Així, des del pròxim 2 de juliol, i fins al 12 del mateix mes, tots els interessats a estudiar qualsevol idioma en aquesta escola podran realitzar els tràmits necessaris per a preinscriure en els nivells d’avançat, intermedi i bàsic. No obstant això, no serà fins al mes de setembre quan es realitzarà el sorteig dels admesos.

Des de les 09.00 fins a les 23.59 hores, estarà disponible la plataforma online, que es podrà accedir des de la web de l’Escola Oficial d’Idiomes de València per a realitzar la preinscripció. Els únics requisits són haver complit 16 anys l’any en curs en el qual comencen els estudis o ser major de 14 anys per a seguir els ensenyaments d’un idioma cursat en l’ESO.

Si compleixes aquest requisit, tan sols hauràs d’emplenar la sol·licitud telemàtica, una per a cada idioma que desitges estudiar en l’EOI, fins a un màxim de tres idiomes. A continuació, hauràs d’esperar fins que es produïsca el sorteig, en el mes de setembre, per a saber si has sigut admés i quin és l’ordre de matrícula. Tota aquesta informació estarà disponible tant en la web, com en els taulons informatius de l’escola.

Més informació

1 Comentari

  1. Irina
    Irina agost 13, 02:52

    Lo peor que había visto en mi vida es el proceso de matricularse a EOI.Para apuntarse por la web hay que saber no solo castellano si no valenciano! ?Como un extranjero puede estudiar español cuando el proceso de matrícularse es complicadisimo?

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

CCCC
torrent